Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

1492 MINI Miracle Complexion Sponge (Isi 4)

Rp 220.000 Rp 154.000
1 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 11pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 1pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 3pc
Lt. 1, di depan Hush Puppies
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
#1492
 
TOUCH-UP ON-THE-GO

These 3-in-1 multifunctional mini miracle complexion sponges leave skin with a smooth and natural-looking finish.
  • mini size is perfect for travel or on-the-go touch-ups

Tip: Use damp for dewy glow or dry for full coverage application!

  • latex-free
  • replace every 1-3 months
  • ideal for liquid makeup

Ratings and Reviews


Elsa Amanda Putri
07 June 2020
Verified Buyer
One of my fav
Gak diragukan lagi sih brand satu ini memang oke punya. Spongenya bener lembut apa lg kalo udah dibasahin, bener2 lembut banget. Dan sangat baik untuk ngeblend produk makeup. Tentunya gampang banget dicuci, noda semua hilang dan gak gampang rusak pas dicuci. Tp herannya, ini menurutku sih. Tekstur dan kelembutan tiap sponge berbeda2, tp overall okee kok :) worth to buy sih
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping