FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

1529 Eye Shade + Blend

Rp 229.000 Rp 160.300
3 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 1pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information

The eye shade + blend brushes are designed for easy two-color shadow application. Use with powder or cream shadows. 

  • base shadow brush:  finely tapered bristles for buildable, all-over lid application
  • deluxe crease brush: soft, oversized design for effortless blending in crease

Ratings and Reviews


Cory Maharani
20 March 2020
Verified Buyer
"OK Banget"
Brush kualitas bagus itu aset buat kita belajar make up, apalagi bagian mata untuk pemula seperti saya lumayan PR, nah brush Real Techniques ini paket lengkap bgt deh, dgn kualitas yg ga usah diragukan lagi. Walaupun kualitas eyeshadow standar tp brush ini bisa membaurkan diarea mata dengan baik, i love it.
novi indriany
23 July 2019
Verified Buyer
lembut abiss
brushnya oke banget, lembut ena, nggak rontokan. produk real techniques sih gak diragukan lagi ya kan..
Michelle A
18 July 2019
Brush
Gausah diragukan lagi lah ya brushnya RT semuanya bagus2 :")
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping