FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

1561 Sculpting Set (NEW with Case)

Rp 461.000 Rp 276.000
10 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Wishlist
Information

Accentuate favorite features, create defined contours for added depth, or simply enhance your natural bone structure with our Collector’s Edition Sculpting Set. With the use of light and dark makeup shades, this set gives you the flexibility to transform your look.

Each brush is a special design: a sleek, high-shine pink instead of the classic matte.

  • sculpting brush: features a wide, angled head specially designed to help create defined contours
  • fan brush (set exclusive): softly sweeps on powders + whisks away any excess makeup for an even finish
  • setting brush: the key to completing any look with a controlled dusting of powder or highlighter

Ratings and Reviews


FU YIN
30 November 2019
Top Reviewer
Ada casingnya!
This new set is extra karena ada casingnya. It really helps the brush to keep clean. Clean = no jerawat.
Cut manoban11
30 November 2019
Top Reviewer
Very good
Brushnya lembut, padat, gagangnya cantik, tahan lama dan sangat membantu dalam pengaplikasian make up
Saumi Rahmawati
17 July 2019
Verified Buyer
Angled blush is so damn good!
Angled blush is so damn good! fan brush nya juga bikin highlighter paripurna, soooo looooveeee semua brush ku dari RT
Henny Retno Sari
19 February 2019
Verified Buyer
LoveLoveLove
Sesuka ini sm brush dr RT ???? bulunya lembut bgt. Recommended ????????
Pipit Fransiska
17 January 2018
Verified Buyer
Brush terbaik
Pertama kalinya nyoba brush real techniques karena banyak banget review yang bilang kalo brush ini bagus banget. Dan ternyata emang bener bener bgus banget brushnya, bulunya alus banget pokoknya bagus banget.
Btw ini kedua kalinya order di beautyhaulindo dan gak pernah kecewa, pelayanannya cepet barang juga cepet sampe. Next mau order lagi brush real techniques yang lainnya.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping