FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

3 In 1 Multistick Crayon

Rp 89.000 Rp 75.650
4 Reviews
1
Wishlist
Information

One stick to rule them all. 3-in-1 Multistick Crayon presents a highly pigmented
multipurpose lipstick to grace your eyes, lips, and cheek. Perfect for you who
are constantly on the move!

Nourishing formula from Argan Oil that will keep you naturally plump and
moisturised on any instances. Extended longevity that locks on for hours with
minimum touch-ups. The lightweight, airy texture will give you the feeling as if
you are wearing nothing. Refined with flawless alluring semi-matte finish, these
crayons are definitely your to-go go-to.

Dear Vio
Inspired by the enchanting dance of India, this red marsala has all the spice and
flavour of life to bring you that happy and exciting feeling all day.

Ratings and Reviews


Angelina Wulandari
11 September 2020
Verified Buyer
Multifungsi dan Nyaman (shade Dear Alice)
Suka banget sama produk ini. Dia lightweight, texturenya creamy, buildable, dan warnanya cantik parah yang cocok buat daily. Warnanya pas buat dijadiin blush, eyeshadow, ataupun lip color. Meskipun harus sering reapply, aku sih gk masalah hehehe
Laila Dzaikra
30 August 2020
LipCrayon sehari-hari
Aku punya yang dear nadia sama dear clara dan itu 2 warna paling aman yang bisa dipake sehari-hari. So far di bibir aku yang cenderung kering ini aman2 aja dan tetep bagus. Tapi tetep harus dikasih lipbalm dulu sebelum pake produk di bibir. Ketahanan lamanya lumayaan lamaa, bahkan kena masker juga ga ilang
Kerenhapukh S
25 July 2020
Top Reviewer
Good
Ini buat aku formulanya masih terlalu kering buat diapply full lips tapi warna yg gelapnya cantik bgt buat dijadiin ombre
Melinda Karamona
11 June 2020
Verified Buyer
Good
Suka banget formulanya, warnanya cantik-cantik, mau ombre lips ataupun full lips sama sama cantik hasilnya
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping