Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

30 Seconds Meltaway Balm

Rp 149.000 Rp 126.650
11 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Wishlist
Information
30 SECONDS MELTAWAY BALM

Remove any traces of makeup and impurities effortlessly in just 30 seconds with our revolutionary 30 Seconds Meltaway Balm. A lightweight cleansing balm that melts to liquid to cleanse thoroughly makeup on your skin without stripping its natural oil, leaving it soft,dewy, and hydrated.

Directions:
1. Scoop a generous amount of balm with the spatula and apply to skin
2. Use fingertips to gently massage balm over dry skin in circular motion (for eye makeup removal, apply to closed eyes)
3. Rinse thoroughly with water or wipe off with damp washcloth or sponge

#MeltCleanseNourish

Ratings and Reviews


Chandra Muhammad Adiyansyah
27 November 2020
Verified Buyer
30 Seconds Meltaway Balm
Mau coba pertama kalinya moga cocok
Arinda Eterna Prayety
20 November 2020
Verified Buyer
Deep cleans
Bagus banget buat deep cleansing after heavy makeup !
Abis pake ini rasa nya muka bersih banget..
Indah Mariana
27 October 2020
Verified Buyer
30 Seconds Meltaway Balm
Pembelian kedua karena bersih banget buat wajah yang abis bermakeup seharian!! Pake ini udah deh seger wajah tuh
Lika Fathiyyaturrahmah
12 October 2020
Verified Buyer
Good
Cleansing balm ini lumayan ampuh bgt sih buat bersihin makeup apalagi yang waterproof. trus udah dikasih spatula juga dari sananya jadi lumayan higienis, gak perlu di cocol pake tangan ambil produknya
Lani S
07 October 2020
Top Reviewer
Dear me beauty
Selalu tertarik sama produk produk cleansing balm , karna aku seneng banget kalo udah double cleansing karna bener bener work buat bikin kulit jadi bersih dan halus

Salah satu nya produk yg selallu aku pake cleansing balm nya dear me beauty ini dan dia bagus juga cepet bikin bersih kotoran di muka nya
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping