FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Advanced Night Repair SYNCHRONIZED Recovery Complex II (Large 75ml)

Rp 2.200.000 Rp 2.090.000
3 Reviews
*Item ini adalah item FAST PRE-ORDER 28 OCT 2020
*ESTIMASI READY: 7-20 hari dari PO close
*Apabila order bersamaan dengan item yang ready
(tidak ada mark "FAST PO") dalam 1 invoice, maka seluruh item dalam invoice tsb akan dikirim berbarengan saat item PO tiba.
*Jika ingin item READY STOCK dikirim terlebih dahulu, silahkan order pisah invoice.
1
Wishlist
Information

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (1oz/30ml)

Product Details

Powerful nighttime renewal for radiant, youthful-looking skin. Instantly adds radiance. Intensely hydrates.

Advanced Night Repair significantly reduces the look of key signs of aging.

It maximizes the power of skin's natural nighttime renewal with our exclusive ChronoluxCB™ Technology. Also includes Hyaluronic Acid, nature’s “moisture magnet,” to help lock in moisture.

Lines and wrinkles look significantly reduced. More than 75% of women felt their skin looked more youthful in just 4 weeks. Skin feels smoother, hydrated, stronger. 82% felt their skin was immediately hydrated. Skin looks younger, radiant, more even toned. 83% felt their skin looked healthier, fresher, more rested in just 4 weeks.

Patented until 2033. Tested on all ethnicities.

*NPD Group / U.S. Prestige Beauty Dept/Specialty In-Store & Online, Skincare, 12-month unit sales as of February 2018.

HOW TO USE

Apply on clean skin before your moisturizer. Use several drops. Smooth in gently all over face and throat.

Try This Nightly Ritual
1. Apply a drop on each fingertip of one hand.
2. Touch fingertips of both hands together.
3. Massage serum over face and neck, starting at the center, outward.

Ratings and Reviews


Trisya Mika
11 April 2020
Verified Buyer
Bagos
Rekomen banget buat pake ini karena sangat enak dan nyaman untuk dipakai trus teksturenya juga very very good banget jadi aku suka banget pake ini dan juga wangi bgt.
Melati Isyantika
05 February 2020
Verified Buyer
ter❤️
Ni serum terbuat dari apaya bagus banget suer, sampe makenya aja dikit2 disayang sayang wkwkwk aku pake berdua sama mamah sih, awalnya iseng sekali dua kali pake eh ko bagus? Muka mulus kaya gaada pori2, lembab juga Apalagi kalo besoknya mau full make up, wah cuco meong deh pasti muka muluuuus banget kaya abis pake sleeping mask. Ga heran banyak yg suka sama serum ini
Gebija .
25 July 2019
Top Reviewer
Knp bagus bgt si????
untuk serum ini di aku hasil nya bikin cerah dan ngurangin garis2 halus .. tapi klau untuk beruntusan atau jerawat kurang berhasil di aku ... jadi aku pake ini klau muka lgi dull ..jadi pake besok nya langsung cerah keliatan sihat muka ... dn ttp cinta sma ini
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping