#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Age Defy Skin Refiner 100ml

Rp 59.000 Rp 50.150
5 (8)
1
Add to Wishlist
Details

Kotoran yang menyumbat pori akan hilang setelah wajah dibersihkan sehingga pori-pori terbuka dan rentan.Safi Age Defy Skin Refiner diformulasikan dengan Gold Extract dan Mushroom Extract yang berfungsi untuk :

  • Mengangkat sisa kotoran dengan lembut.
  • Meringkas pori - pori.
  • Formula tanpa tambahan alkohol yang memberi kesegaran tanpa rasa lengket.

Cara Pakai :

Tuangkan secukupnya pada kapas dan gosokkan dengan lembut pada wajah.

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Oka Luthfi
Top Reviewer
22 February 2020
Safi age defy skin refiner
Baguss sih bikin lembab , engga bikin lengket di kulit cuma kalo buat ngecilin pori pori engga menurut ku karna pori pori aku juga masih aja keliatan gede
Kintan Dewi Gantina
30 January 2020
Love
Teksturnya ringan ,mudah meresap, overall oke di kulitku.
adilla afiani
Verified Buyer
13 June 2019
Lightweight hydrating toner
I tried this "skin refiner" couple months ago for the very first time. I finish my first bottle this month and I miss it :(
I use it after washing my face at dawn. And i notice that my skin is still so supple and clean when I shower even hours later.
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping