FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

AHA. BHA. PHA 30 Days Miracle SERUM 50ml

Rp 192.500
15 Reviews
1
Wishlist
Information

Detail :

  • A tea tree serum that works wonder on your skin in 30 days!
  • Sweeps away stubborn dead skin cells.
  • Shrinks pore size for a smooth complexion.
  • With AHA to slough off dead skin cells and impurities on skin surface; BHA to remove impurities and sebum inside pores; and PHA to prevent moisture loss in skin.
  • Dermatologically tested.
  • How to use:
    1. After cleansing, prep your skin with toner.
    2. Take a moderate amount and apply to the entire face.
    3. Gently pat for better absorption.

Ratings and Reviews


tika lestari
09 January 2020
tidak cocok :(
sayang sekali dimuka ku yg oily jadi nambah oily gitu kalo abis makek ini :( tidak cocok juga jadi muncul jerawat hiks.
Monika Hardini
26 December 2019
Verified Buyer
nyata.......
Pakai in harus barengan sama tonernya sii menurut gw .. hasilnya bakal terpampang nyata ... pori2 di jidat makin kecill cooy ... oiya jgn lupa somethic peelingnya sklian pakai di jamin ga pake lama buat pori2 makin kecil
Herlin Karlina
24 December 2019
Top Reviewer
Somebymi
Aku suka nyium wangi nya hehe wangi citrus seger gitu , tekstur nya dia ada 2 air sama oil dan pas dipake di muka oily , aku ngerasa perubahan nya pas sekitar 3mingguan bekas jerawat memudarr
Vitashya Vitashya
19 December 2019
Verified Buyer
Miracle
Awalnya coba yang starter kit belum sebulan udah keliatan banget perubahan nya, muka jadi glowing lembut banget, jadi pede ga usah makeup an ????????
Hesthi Pratiwi
05 October 2019
Acne serum
Yes this is great for reduce acne but for fading dark spots or bekas jerawat ini gak ada ngaruhnya samsek. Wanginya seger jg kirain bakal bau tea tree.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping