FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Audacious Lipstick

Rp 605.000 Rp 350.000
2 Reviews
1
Wishlist
Information

Dramatic Depth. Unstoppable Character.

Modern lipstick so shamelessly seductive in touch and texture the sensation is audacious. Unadulterated luxury glides on like satin across skin with single-stroke coverage. A spectrum of 40 shades for unstoppable impact.

  • One-stroke, full-coverage creamy wear
  • Luxurious texture and enriched with ingredients to smooth and nourish lips
  • Long-lasting

Ratings and Reviews


Lani S
12 September 2020
Top Reviewer
Nars audacious lipstic
Pigmente banget warna lipstick nyaa , formulasinya bener bener ringan
Tahan lama , engga bikin bibir kering
Nadhila Putri
02 April 2016
Verified Buyer
Review lipstick nars audacious
Salah satu lipstick favorite ku! Dari packagingnya aku suka banget krn simple tp jg looks expensive at the same time selain itu ada magnetnya jd aman kl dimasukkin tas gamungkin kebuka2. Formulanya juga aku suka bgt gabikin bibir kering dan pigmented bgt satu kali swipe udah cukup. Tapi kekurangannya lipsticknya lumayan transfer kalo habis makan atau minum lebih baik di re-apply lagi dan harganya lumayan pricey:(
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping