FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Baked Highlighter

Rp 89.000 Rp 60.000
13 Reviews
1
Wishlist
Information
Create a radiant glow with this illuminating powder that highlights the skin with a sheer wash of shimmering color. Infused with Vitamin E, Jojoba, Sunflower, Apricot and Grape to nourish and hydrate the skin. The long-lasting baked shimmering color can be applied wet for a vibrant effect or dry for sheer pigmentation.

 

Ratings and Reviews


Baresta Delta
28 February 2020
Top Reviewer
elf
blinding banget, powdery dan gampang diblend, harganya juga terjangkau
Fitri Ayu Rahmawati
25 February 2020
Top Reviewer
bagus banget
highlighter yg masih natural, gampang bgt diblend, teksturnya agak powdery
Melati Isyantika
05 February 2020
Top Reviewer
ter❤️
Dipakein ini sama mua, bagus banget ternyata ya dipake dikit aja udah cuco meong. Packagingnya simple tapi yg penting sih isinya dan harganya yg sangat terjangkau
Cut manoban11
28 November 2019
Top Reviewer
sukaaa
Kemasannya simple, lucu dan travel friendly banget, shadenya pas di kulit aku daaaaan hasilnya gak lebay
Maulanie Nf
28 November 2019
Top Reviewer
Elf cosmetics
Omg cantik banget warna nyaa , semakin di blend semakin natural .. nice
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping