Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Bakuchiol Skinpair Oil Serum

Rp 89.000
3 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 47pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients
A Natural + Vegan Alternative to Retinol who has a Potent Antioxidant properties, anti-iflammatory, Acne Care, Stimulate Collagen, Improve Skin texture, with minimal side effects than retinol.

(So yes, It's suitable for Sensitive skin, Pregnant Woman, & for Teens too!)

After 12 weeks, Skin Elasticity,& Firmness increase, while your Photoaging, wrinkles & hyperpigmentation decrease.

Bakuchiol is a 100% natural active ingredient obtained from the Babchi (Psoralea corylifolia plant), that has been used in Ayurvedic & Chinese Medicine for centuries. 

 

Safe for All Skin Types, & even Recommended to those with Oily/Acne-Prone skin due to its Anti-inflammatory, Antioxidants, Antibacterial and Clinically proven Anti-Acne properties.

 

Bakuchiol works to Increase Cell Turnover, Restore Skin’s Elasticity + Collagen, & Age Delay since now.
 
 
BENEFIT of SOMETHINC BAKUCHIOL SKINPAIR SERUM:

 

- Plant based + Natural Alternative to Retinol

   (Yes! Pregnant woman & Teen can use this one too!)

- Potent Antioxidant & Anti Aging Properties
- Antiiflammatory, Reducing Acne(Shoutout to Acne Fighter)
- Photostable (safe to use in the mornings)
Improve Skin's Texture & Elasticity

- Minimal Side Effects than Retinol

- Stimulate Collagen & Cell Turnover production in your skin
- Dapat digunakan saat pagi & malam
- Tuangkan 5-10 tetes/ secukupnya ke telapak tangan & aplikasikan ke wajah dengan gerakan menepuk pelan
- Gunakan di step terakhir saat layering serum, atau dapat di mix langsung dengan moisturizer.
- Lanjutkan  dengan Somethinc Moisturizer setelahnya

Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylic, Pyrus Malus Seed Oil, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Salicylic Acid, Bakuchiol, Tocopherol NA18202000303

Ratings and Reviews


Okma Noviana
12 January 2021
Abis peeling cocok pake ini
Klo abis peeling, lebih cocok pake ini karena lebih "ramah kulit". Bentukannya jg oil cair gt, jd bikin lembab. Pake sebelum tidur biar pas paginya wajah lebih kenyal. Klo lg jerawatan pas lg dapet jg lebih nyaman pake ini biar jerawatnya ga iritasi. Love!!!
irene ursula
07 January 2021
Verified Buyer
Dry oil buat jerawat terbaik!
Suka banget sama teksturnya & lbh bikin jatuh cinta ketika pas malem diaplikasiin bareng moisturizer, besoknya jerawat udah kempes + mukanya supple cerah. Aku pakainya sampai ke leher2 pun. Definitely bakal selalu restock!!
Sisilia Marshella Silitonga
05 January 2021
Verified Buyer
Bakuchiol Skinpair Oil Serum
Serum nya cocok buat yg pengen pake retinol yg mild.. bs dipake tiap hari.. dan ini oil serum jd enak dipakenya
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping