FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Banana Boat Sport SPF30

Rp 136.400 Rp 122.760
2 Reviews
1
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

Banana Boat™ Sunscreen Sport Lotion provides long lasting, very water resistant protection for any sport activity. Our AvoTriplex technology helps prevent sunburn and skin damage while the formula delivers quick absorption and no greasy feel.

Apply generously and evenly to exposed skin 20 minutes before sun exposure. Reapply at frequent intervals after perspiring, swimming or towel drying.

Aqua, Octocylene, Benzophenone-3, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Benzoate, Catearyl Alcohol, Butyloctyl Salicylate, Diisopropyl Adipate, Neopenthyl Glycol Diheptanoate, Phenethyl Benzoate, Phenoxyethanol, VP/Eicosene Copolymer, Polymethylsilsesquioxone, Caprylyl Glycol, Dimethicone, Glycerin, Triethanolamine, Coco-Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylparaben, Polymethyl Methacrylate, Ceteth-10 Phosphate, Dicetyl Phospate, Proplyparaben, Disodium EDTA, Paraffin, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Ascorbyl Phospate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis, Leaf Juice, Linalool.

Ratings and Reviews


Anastasia aura Regina
29 April 2020
First
Jadi ini adalah bener bener produk sunscreen pertama ku . Ini cocok banget buat dipake untuk kegiatan sehari hari karena spf nya 30 aku rasa udah cukup apalagi buat kita yang lebih banyak beraktifitas di dalam ruangan
Gloria N
29 April 2020
My Holy Grail Sunscreen!
ini mantul bgt sih, make ini dari jaman sma grgr ada pelajaran renang, jd mesti cari sunblock yg nampol, awalnya pake brand lain kok ga mempan, wew begitu ganti ke banana boat grgr diracunin temen, ternyata!!! ada harga ada barang, sukak bgtt akutu, sampe skrg masih pake ini.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping