#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Banana Boat Sun Comfort SPF50

Rp 165.000 Rp 99.000
5 (4)
1
Add to Wishlist
Details

Banana Boat® Suncomfort™ Sunscreen Lotion SPF 50 is a broad spectrum UVA/UVB sunscreen that allows sand to easily brush off and moisturize to relieve dryness that can be caused by the sun. A lightweight, water resistant sunscreen good for everyday use. Suncomfort™ protects your skin from the sun and from other effects of being outdoor.

How to Use

Apply generously and evenly to exposed skin 20 mintues before sun exposure. Reapply at frequent intervals after perspiring, swimming or towel drying.

Ingredients

Aqua, Octocrylene, Benzophenone-3, Butyl Methoxydibenzoneylmethane, Ethylhexyl Benzoate, Butyloctyl Solicylate, Cetearyl Alcohol, Dilsopropyl Adipate, Phenethyl Benzoate, Phenoxyethanol, Polymethyl Methacrylate, Polymethylsilsesquioxane, VP/Eicosene Copolymer, Caprylyl Glycol, Dimethicone, Glycerin, Triethanolamine, Coco-Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylparaben, Disodium EDTA, Paraffin, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Linalool.

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Anastasia aura Regina
29 April 2020
Benefit
Jadi benerfit dari sunscreen ini yaitu dia water resistance jadi kamu gausah kwatir kalo kamu pake untuk aktivitas ruangan Walau kamu keringetan .
Meike Intan
29 April 2020
Lovee
pas pake lotion sunscreen ini bikinin kulitku terjaga bangettt, gatakut kulitku rusak karena terpapar sinar matahari langsungg karna emang kerjaanku keluar rumah teruss dan aman juga buat dipake setiap hari, Alhamdulillah gada efek apa apa udah sebulan kurang aku pake ini. Lovee!!!
Serenada Sundah
29 April 2020
Protektif bangett!!!
Aku pake produk ini udh dari aku kecil dan terutama ak pake banget untuk olahraga yang di luar dan panas" an kayak berenang.. dan dia bagus banget untuk dipake buat renang karena tahan lamaa banget dan di air jga tahan lamaa...sukaa dehh spf nya juga tinggi banget...
Damar samodra
Verified Buyer
28 April 2020
Penyelamat di pantai
Banana boat ini penyelamat wanita zama now. Yng suka kepantai tapi gg mau gosong. Aku pakenya cuma saat dipantai saja. Karena harganya mahal. Tapi water reaiatent. Dan cocok di kulit ku.
Sun cream yang bagus buat tubuh
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping