FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Banana Boat Sun Comfort SPF50

Rp 165.000 Rp 99.000
4 Reviews
1
PROMO
X
GET FREE GIFT
GWP Banana Boat Simply Protect Aqua Daily Moisture Sunscreen Lotion SPF50+ Sachet 5ml
minimum Pembelian
  Valid until 31 December
Syarat & Ketentuan
*automatically added during checkout
*gift colour will choosen randomly
*valid while stock lasts
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

Banana Boat® Suncomfort™ Sunscreen Lotion SPF 50 is a broad spectrum UVA/UVB sunscreen that allows sand to easily brush off and moisturize to relieve dryness that can be caused by the sun. A lightweight, water resistant sunscreen good for everyday use. Suncomfort™ protects your skin from the sun and from other effects of being outdoor.

Apply generously and evenly to exposed skin 20 mintues before sun exposure. Reapply at frequent intervals after perspiring, swimming or towel drying.

Aqua, Octocrylene, Benzophenone-3, Butyl Methoxydibenzoneylmethane, Ethylhexyl Benzoate, Butyloctyl Solicylate, Cetearyl Alcohol, Dilsopropyl Adipate, Phenethyl Benzoate, Phenoxyethanol, Polymethyl Methacrylate, Polymethylsilsesquioxane, VP/Eicosene Copolymer, Caprylyl Glycol, Dimethicone, Glycerin, Triethanolamine, Coco-Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylparaben, Disodium EDTA, Paraffin, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Linalool.

Ratings and Reviews


Anastasia aura Regina
29 April 2020
Benefit
Jadi benerfit dari sunscreen ini yaitu dia water resistance jadi kamu gausah kwatir kalo kamu pake untuk aktivitas ruangan Walau kamu keringetan .
Meike Intan
29 April 2020
Lovee
pas pake lotion sunscreen ini bikinin kulitku terjaga bangettt, gatakut kulitku rusak karena terpapar sinar matahari langsungg karna emang kerjaanku keluar rumah teruss dan aman juga buat dipake setiap hari, Alhamdulillah gada efek apa apa udah sebulan kurang aku pake ini. Lovee!!!
Serenada Sundah
29 April 2020
Protektif bangett!!!
Aku pake produk ini udh dari aku kecil dan terutama ak pake banget untuk olahraga yang di luar dan panas" an kayak berenang.. dan dia bagus banget untuk dipake buat renang karena tahan lamaa banget dan di air jga tahan lamaa...sukaa dehh spf nya juga tinggi banget...
Damar samodra
28 April 2020
Verified Buyer
Penyelamat di pantai
Banana boat ini penyelamat wanita zama now. Yng suka kepantai tapi gg mau gosong. Aku pakenya cuma saat dipantai saja. Karena harganya mahal. Tapi water reaiatent. Dan cocok di kulit ku.
Sun cream yang bagus buat tubuh
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping