FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Blended Face Powder and Brush 35g

Rp 525.000 Rp 498.750
7 Reviews
1
Wishlist
Information
Details

What It Is
Clinique's signature, superfine loose powder creates a finish so smooth, flaws (and pores) seem to disappear.

What It Does
Lightweight, airy powder sets and perfects makeup. Skin-hugging formula makes pores seem to disappear. Silky-smooth finish reflects light for extra radiance. Effectively absorbs surface oil. Gives skin a fresh, natural look.
 

How To Use

  • Apply after makeup.
  • Invert powder canister and tap gently to allow powder to gather in tray.
  • Dip Powder Brush or included brush in powder, gently tap off excess and apply to face.
  • For the most flawless look, use Clinique's Powder Rubdown technique: Pour powder into palm of hand, coat fingertips with powder then gently pat and smooth fingertips over skin. Brush off excess.

Ratings and Reviews


Sindie Aura
11 March 2020
Top Reviewer
Clinique
Super bagus , nahan minyak di muka dan juga brush nya lembut banget
Oka Luthfi
23 February 2020
Top Reviewer
Clinique blended face powder and brush
Sukaa banget engga powdery dan natural hasil nyaa , lumayan juga buat nahan minyak di muka , udah gitu brush nya juga super halus
Herlin Karlina
27 December 2019
Top Reviewer
Clinique
Butiran powder nya haluss banget , brush nya juga halusssss , pas di aplikasiin ke muka ga bikin powdery banget malah jadi haluss dan juga lumayan tahan lama
Yuliani Nurcita
18 October 2019
Top Reviewer
Clinique blended face powder and brush
Partikel partikel nya haluss banget dan ini lumayan nahan minyak lama sih, brush nya juga lembuuuttt
Gebija .
25 July 2019
Top Reviewer
Bagus bet
emangnya harga gak bohong, sebagus itu, halus, haluuusssss bangettt, isinya juga banyak jadi bakal awet. setelah beberapa jam pemakaian juga masih tetep kerasa halus dikulit, minyak paling ada di T zone aja selebihnya aman, g perlu touch up jg, pakein aja face paper, balik seger lg muka. repurchase? hm ga deh, harganya itu loh bikin nangis ????????. klo mau nyari ya masih byk harga yg jauh dibawah itu tp kualitas hampir2 sama ????
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping