FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

BLP Brow Definer (Dark Brown)

Rp 119.000
8 Reviews
1
PROMO
X
GET FREE GIFT
GWP Cheek Stain (Random)
minimum Pembelian
  Valid until 31 December
Syarat & Ketentuan
*automatically added during checkout
*gift colour will choosen randomly
*valid while stock lasts
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Be it defining the shape or creating natural, feathery brows, our Brow Definer has what it takes to achieve perfect arches. It comes in micro pencil that allows easy application to mimic actual brow hair, with wax-based formula and brush to comb the brows into place

Ratings and Reviews


Nur Fazrin Vieaulia
28 October 2020
Top Reviewer
Simple and Yes
Brow Definer ini teksturnya pas, gak lembek bangeg atau keras banget. Mudah di apply ke alis, apalagi buat beginner. Warnanya agak gelap di aku but its okay, aku cocok pake alis warna apa aja mwehehe. Dia udah ada spoolienya juga simple and yes I like it!
Fitri Ayu Rahmawati
25 February 2020
Top Reviewer
Blp beauty
Pigmented, warnanya pas dialisku, praktis, dan sangat mudah digunakan.
Yuliani Nurcita
22 October 2019
Top Reviewer
Blp beauty brow definer
Creamy banget udah gitu pigmented juga , warna nya cocok di alis aku suka deh
Ocha Salsa
23 September 2019
Verified Buyer
good
kecil mungil ga harus ada penekanan aplikasiinnya mudah banget
Ineng Despipera
17 September 2019
Verified Buyer
Sayangku
Pertama beli pensil alis...langsung jatuh cinta, bgus banget di pke tipis" aj krena alis ku udah tbel, jadi tinggal di rapiin pake ini lngsung cantul????????
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping