FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

BLP Cheek Stain - PEACH MELBA

Rp 129.000 Rp 51.600
13 Reviews
1
PROMO
X
GET FREE GIFT
GWP Cheek Stain (Random)
minimum Pembelian
  Valid until 31 December
Syarat & Ketentuan
*automatically added during checkout
*gift colour will choosen randomly
*valid while stock lasts
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 0pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

Look fresh with Peach Melba, a little of it goes along the way, it's easy to blend with your complexion

- Using your fingertips, apply on the apples of your cheek.
- Apply one layer first and blend softly to get natural look.
- For bolder result, add one layer at a time and blend until you reach the desired look.

Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Butylene Glycol, PEG/PPG-20/15 Dimethicone, Isododecane, Glycerin, Sorbitan Sesquioleate, Methylmethacrylate Crosspolymer, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Diisostearyl Malate, Phenoxyethanol, Disteardimonium Hectorite, Disodium EDTA, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Propylene Glycol, Propylene Carbonate, Aloe Vera (Leaf) Extract, Ethylhexylglycerin, Silica, Hydrogen Dimethicone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

May Contain:

CI 77891, CI 77019, CI 77492, CI 15850, CI 7749

 

BPOM No

NA18191231604

Ratings and Reviews


Winda Sekarjati
13 September 2020
Mudah terhapus
Cheek stain ini menurutku agak pricey dengan kemasn yang kecil dan kurang memberikan warna di pipi, selain itu produk ini juga mudah terhapus. Namun teksture nya memang ringan dan mudah meresap.
Lilis Rosna
06 June 2020
Top Reviewer
Blp beauty
Ih warna nya cakep banget , pas di blend nya keliatan natural ahh suka
Packaging nya unik dan gemas
Angela Jessica
03 May 2020
Top Reviewer
Anti pudar pudar club
Beneran longlast banget saayyy. Ku pilih shade peach melba karna warnanya paling natural buat dipake sehari hari dan bisa bener2 bikin muka fresh tanpa menor. Gampang banget diblend dan super pigmented jadi kalo pake jangan kebanyakan. Awet banget sih ngga abis-abis padahal dipake terus.
Damar samodra
28 April 2020
Verified Buyer
Cheek stain yg beneran stain
Ini cheek stain yang beneran stain di pipiku.
Warna produk blp gg ada yang mengecewakan.
Mudah diblend dan warnanya halus diwajah.
ayuk kusuma
12 April 2020
blp
bagus, lumayan tahan lama sih sekitar 3-4 jam. warnanya juga cantikk bgt
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping