FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

BLP Cheek Stain - PINK GUAVA

Rp 129.000
6 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 0pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

Pink Guava is a pink hue, a timeless universal blush color we can wear all year!

- Using your fingertips, apply on the apples of your cheek.
- Apply one layer first and blend softly to get natural look.
- For bolder result, add one layer at a time and blend until you reach the desired look.

Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Butylene Glycol, PEG/PPG-20/15 Dimethicone, Isododecane, Glycerin, Sorbitan Sesquioleate, Methylmethacrylate Crosspolymer, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Diisostearyl Malate, Phenoxyethanol, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Disteardimonium Hectorite, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Propylene Carbonate, Aloe Vera (Leaf) Extract, Ethylhexylglycerin, Hydrogen Dimethicone, Silica, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

May Contain:

CI 77891, CI 77019, CI 15850, CI 77491, CI 15985

 

BPOM No

NA18191232027

Ratings and Reviews


Lani S
08 September 2020
Top Reviewer
Blp cheek stain
Warna nyaa cakep bener dah
Mudah di blend nyaa dan dipake dikit aja udah merata saat si blend nya
Putri giri Pidia bhakti
24 August 2020
Top Reviewer
Blp beauty
Cream blush favorit banget ini
Dipake dikit aja warna nya udah nendang baguss
Tahan lamaa gak peatchy sama sekali
Yane azria ningsih
03 February 2020
Top Reviewer
Blush
Tau blush on ini dari vlog kak sunny.
Hehe..
Texturenya enak. Mudah diapply. Trus warna nya cantikkk...
Yuliani Nurcita
10 October 2019
Top Reviewer
Blp beauty cheeck stain pink guava
Warna nya cantik bangettt , di blend nya juga super mudah
Grace Christian
04 September 2019
Blush on ter kecee
Blush on yg shade pink guava bikin wajahku jadi seger, easy to blended, pakai dikit ajah uda super pigmented, and long lasting.. travel friendly donkk soalnya kemasannya itu simple dan kecil. Bisa dipakai di atas bedak sbgai pnggnti blush on yg powder.. mantapp..
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping