#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

BLP Face Glow - SUNSET & SUNRISE

Rp 189.000
5 (25)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

DESCRIPTION :

A versatile palette consisting of coral blush for everyday, natural look and champagne highlighter that works across all skin tones.

Build-able, pigmented and luminous, the formula suits every complexion and lives up the glow inside out.

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Pratiwi Pipit
Top Reviewer
14 February 2021
Blp face glow sunset and sunrise
Favorite kuuu banget warna sunset dan sunrise ini bener ciamik warna nyaa
Fatma Latamu
Verified Buyer
13 January 2021
BLP face glow
Blush dan highlighternya TOP banget! Warnanya pigmented dan bikin muka terlihat lebih fresh
Ikul Ym
31 December 2020
Blp beauty
Si cakep , si cantik , si cinta haha
Pavorite banget ini cakep banget di pake nya pigmented tahan lama pula
Ridha Ramadina
Verified Buyer
27 October 2020
Best Combination Sunset and Sunrise
Kombinasi blush on dan highlighternya oke banget. Warnanya soft, natural tapi pigmented. Wajah kelihatan glowing and fresh at the same time. Ketahanan cukup baik dari pagi sampai sore kalau dipake sama primer. I love it.
Lani S
Top Reviewer
05 October 2020
Blp
Baru cobaa tester aja aku udah suka bangetttt
Warna nya cakep dan juga pigmented parah
Find in Store
Greenlake City - 10pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 7pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 6pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping