FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

BLP Face Glow - SUNSET & SUNRISE

Rp 189.000
21 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 11pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 5pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 6pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information

DESCRIPTION :

A versatile palette consisting of coral blush for everyday, natural look and champagne highlighter that works across all skin tones.

Build-able, pigmented and luminous, the formula suits every complexion and lives up the glow inside out.

Ratings and Reviews


Lani S
05 October 2020
Top Reviewer
Blp
Baru cobaa tester aja aku udah suka bangetttt
Warna nya cakep dan juga pigmented parah
Kerenhapukh S
31 July 2020
Top Reviewer
Pretty
warna blushnya cantik banget, highlighternya okay si ga yang metallic tapi yg paling bagus itu kacanya besar dan gak bikin pusing. compact juga very travel friendly
Wafiy Yuka
18 July 2020
Blp beauty face glow sunset and sunrise
Super pigmented warna nya keluar banget , cantik apalagi semakin di blend semakin cuco ..
tahan lama juga
Clarissa Adisty
30 June 2020
Blp face glow - sunrise
Bener2 blp gapernah fail bikin produk. Cinta bgt sm face glownyaaaa????????????
Lilis Rosna
06 June 2020
Top Reviewer
Blp face glow
Ih pigmented banget suka deh sekali usap langsung jeder keluar warna nyaa , semakin di blend semakin natural dan cantik
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping