#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Bourjois Healthy Mix BB Cream 30ml

Rp 219.000 Rp 175.200
5 (8)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

Hydrating BB cream that perfectly evens out skin tone and colour imperfections. Enriched with vitamins A, C, E and B5 that helps reduce signs of fatigue & boosts skin radiance, giving you a glowing, natural complexion. 

How to Use

1. Use your fingers or a sponge to apply the cream
2. Apply the cream at the centre of your face
3. Blend the cream outwards towards the jawline

Ingredients

AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, ISONONYL ISONONANOATE,
ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, MAGNESIUM SULFATE, ASCORBYL GLUCOSIDE, BHT, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, BORON NITRIDE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, LAURETH-7, LECITHIN, MICA, PANTHENOL, PANTOLACTONE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE,
POLYMETHYL METHACRYLATE, PROPYLENE CARBONATE, RETINYL PALMITATE, SILICA, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE,
VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891),
IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Pratiwi Pipit
Top Reviewer
14 February 2021
Bourjois paris
Bb cream yang ringan di pake di muka udah gitu mudah di blend nyaa
Kimberly Imanuella
Top Reviewer
13 December 2020
Bourjois
Bb creamnya enak dan nyaman banget dipakenya, warnanya nyatu sama kulitku
Fitriyanti Ekaputri
Verified Buyer
19 March 2020
BB CREAM FOR HEALTHY SKIN
Dah lama banget aku gak pake bb cream, pas tau bourjois ngeluarin bb cream jadi kepo deh. Shade 02 medium ini base nya yellow tapi pas pertama swatch ditangan kok lumayan gelap dan berglitter. Setelah pakai di muka . . . TOP BGT! U'll get healthy second skin. Masuk banget warna nya ke kulit, glitter nya bikin glow cakep tanpa terlihat berminyak..
Tesa Mufliha
Top Reviewer
30 August 2019
good
Coveragenya light tp buildable kok. Shade ini emang agak keputihan di aku tp ini oksidasi juga, bukan yg jadi dekil tapi jadi sama warna kulit. Pokoknya bagus banget lah. Kurangnya cuma karena terlalu cair jadi kalau dibuka suka meleber, simpennya mesti terbalik.
Barbie Orange
Verified Buyer
23 June 2019
BB cream Flawless
Setelah banyak liat review dr banyak orang di internet ataupun dr temen temen. Ini BB cream paling ringan, gak cakey, n gak retak.
Happy bgt nemu BB cream ini. Udah murah bagus lagi.
Sempet coba2 yg mahal, BB cream ini gak kalah bagus!
Lebih happy lagi beauty haul ngasih harga termurah. Kurang apa lagi coba?!
Hehe..
Thx beauty haul indo
Xoxo ????
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping