FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Breakout Control Blemish Acne Spot Treatment (20ml)

Rp 570.000 Rp 513.000
5 Reviews
1
Wishlist
Information
Blends evenly and helps reduce the appearance of blemishes.
This targeted blemish spot treatment helps to rapidly reduce the appearance of acne breakouts. Formulated with Sulfur for acne-clearing and Vitamin B3 for skin, our acne spot treatment blends evenly into skin and works to help reduce the appearance of blemishes.
  • Quickly eliminates breakouts
  • Reduces redness
  • Cleanse skin thoroughly prior to application. Apply a thin layer to blemish once daily and blend into skin. Increase to two to three times daily as needed. Reduce number of applications if dryness or peeling occurs. In case of contact with eyes, rinse immediately with water.

Ratings and Reviews


Putri giri Pidia bhakti
18 August 2020
Top Reviewer
Kiehls
Nice nih guys
Beneran ampuh buat jerawat yang lagi meradang dan merah merah
Jadi cepet kempes nyaa dan jugaa kering

Mahal sih tapi ini ampuh banget gimana dong hihi
Herlin Karlina
24 December 2019
Top Reviewer
Kiehls
Super bagus sih ini bener bener work banget ngempesin jerawat dan ngilangin bekas jerawat
Yuliani Nurcita
19 October 2019
Top Reviewer
Kiehls breakout control blemish spot treatment
Ampuh banget ini buat totol jerawat , perih tapi lama kelamaan jerawat nya jadi kempes
Isna Pidiani
20 September 2019
Top Reviewer
Kiehls
Suka banget sama acne spot ini , jerawat yang baru bermunculan pas pake ini jadi cepet sembuh nyaaa
Yunita Malikul mulki
28 August 2019
Top Reviewer
Good good good
Produk dewa sih ini , nolong banget pas aku breakout parah jerawat jadi pada kempes dan sekarang tingggal bekas nyaaa ... cuma kalo buat bekas jerawat harus bener bener rutin pake nya kali yaa karna bekas jerawat nya bandel banget
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping