#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Burnt Cinnamon Lip Coat

Rp 139.000 Rp 111.200
5 (12)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

Dont let your surroundings restrict how you want to look.

You don't need the perfect sweater weather to break out the dark hues.

A shade so perfect to bring the cool no matter how bright the sun is shining outside.

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Pratiwi Pipit
Top Reviewer
14 February 2021
Blp beauty lip coat
Ini sering banget aku pake buat daleman ombre cakep warna nya
Lani S
Top Reviewer
12 September 2020
Blp beauty burnt cinnamon lip coat
Pigmented warna nya langsung keluar , cantik , ringan di bibir , engga bikin bibir kering nice
Kerenhapukh S
Top Reviewer
04 August 2020
pretty
warnanya cantik banget dan teksturnya oke sih masi sedikit transfer di aku tapi its okay karna ga too drying
Melly Fauzia
Verified Buyer
16 June 2020
akhirnya punya ini juga
warna & tekstur nya bagus, gak bikin bibir kering jg.. tapi sayang nya dia masih transferproof, apalagi skrg mesti maskeran terus :( jadi berbekas di maskernya :(
Salwa Sharfina
Verified Buyer
03 May 2020
BLP
Warna ini bagus banget sukaaaa banget. Overall produknya bagus. Teksturnya juga ga cair dan ga berat. Dipakenya juga bagus. Cuma agak transfer aja sih
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - No stock
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - No stock
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping