FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Butter Fudge Lip Coat

Rp 139.000
16 Reviews
1
PROMO
X
GET FREE GIFT
GWP Cheek Stain (Random)
minimum Pembelian
  Valid until 31 December
Syarat & Ketentuan
*automatically added during checkout
*gift colour will choosen randomly
*valid while stock lasts
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 9pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 3pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information

Nothing says beauty more than confidence.

Take your look up a notch, by subtly enhancing the natural colors of your lips with this nude.

An essential in your bag, no complicated tutorials required.

Ratings and Reviews


Arinda Eterna Prayety
20 November 2020
Verified Buyer
Ombre
Favorite buat base ombre Mesti cobaaa
Kimberly Imanuella
23 September 2020
Top Reviewer
blp
sukaa warnanya pigmented bisa nutupin warna bibir, enak bgt buat ombre jadi cantik bibirnya
Ririna Dara
19 September 2020
Verified Buyer
Lip coat
Selalu jadiin lip product ini buat base sehari2 ataupun pake ini aja kalo lagi mau simple bgt
Fidya Ali
12 August 2020
Verified Buyer
Base ombre sejuta umat
Kalo mau ombre pake ini ajalah, dia ga kering di bibir, tp klo buat kulit sawo matang mungkin harus 2x usap ke bibir, but it's a good lip product tho
Skolastika Lupitawina
29 July 2020
Verified Buyer
Swatch✅ Texture????
Suka banget sama warnanya. Kulitku NC20-25 dan ini jatuhnya light nude. Karena undertonenya cukup warm, jadi tidak pucat. Sayangnya, formula ini emphasizing texture jadi terkesan drying. Di luar itu, formulanya cukup nyaman dan tahan lama kok!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping