#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Cicapair Re-Cover Cream 55ml

Rp 585.000 Rp 438.750
5 (20)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
About the product
  • This Recover cream is Korean version. Please don't compare with USA version products in Sephora.
  • Dr. Jart's advanced technology helps to soothe sensitive and tired skin resulted from stress and external stimuli.
  • Centella asiatica ingredients complex and Strawberry leaf extracts alleviate skin irritation and protect the skin from external harmful stimuli and environment.
  • Green-to-beige color change texture represents healthy skin by covering the skin turned red due to stress.
  • Contains : 1) Centella Asiatica Complex : Protect from skin stress 2) Herbs Complex & Chlorophyll : Strengthen natural skin force 3) Minerals Solution & Panthenol : Calming & enforced barrier / Directions : Apply proper amount gently spread onto the irritated and sensitive skin at the last step of morning skin care routine until to change color with green to beige.
5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Eva Nova
Verified Buyer
12 February 2021
Cream multifungsi
Soothing kulit iya karena ada kandungan cicanya, buat skin corrector juga bisa, walopun di awal warnanya kaya agak2 ijo gitu tapi pas diaplikasiin ke kulit dia ngeblend bagus dan nyamarin noda2 di muka, dan.... bonusnya ada spfnya juga. Kadang kalo di rumah cukup pake krim ini aja ga ditambah sunscreen lain juga udah oke
Pratiwi Pipit
Top Reviewer
03 February 2021
Nice syekali
Cream holy grail aku karna nyembuhin merah merah di kulit akuu bener bener udah gak muncul lagi ketika pake skincare apapun
anggun rahmawati
Verified Buyer
16 December 2020
Good
menurut aku ini cream yg banyak bgt fungsinya, buat ngelembapin iya, coverage iya, sbg spf juga iya. Dulu aku make ini cocok2 aja sih gak breakout atau apa tp emg pas udah 1 jam gitu mukanya jd lumayan oily bgt. But overall it's a good product
Andrey sapto jati
Verified Buyer
24 November 2020
Cicapair Re-Cover Cream 55ml
Skin care utk muka jerawatan dan beruntusan ,pelembab, claming,protect jugak udah beli beberapa tube...sampe beli di store koreanya lgs dan secinta ituuu
Nita Nita
17 November 2020
Dr jart cicapair re cover cream
Pake cicapair cream ini di barengin sama serum cicapair nya perpaduan yang the best banget ,
Jerawat , beruntusan dan teksture dan warna kulit gak merata sembuhhh
Find in Store
Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping