FREE SHIPPING OVER 70K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Cicapair Re-Cover Cream 55ml

Rp 585.000 Rp 438.750
17 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information
About the product
  • This Recover cream is Korean version. Please don't compare with USA version products in Sephora.
  • Dr. Jart's advanced technology helps to soothe sensitive and tired skin resulted from stress and external stimuli.
  • Centella asiatica ingredients complex and Strawberry leaf extracts alleviate skin irritation and protect the skin from external harmful stimuli and environment.
  • Green-to-beige color change texture represents healthy skin by covering the skin turned red due to stress.
  • Contains : 1) Centella Asiatica Complex : Protect from skin stress 2) Herbs Complex & Chlorophyll : Strengthen natural skin force 3) Minerals Solution & Panthenol : Calming & enforced barrier / Directions : Apply proper amount gently spread onto the irritated and sensitive skin at the last step of morning skin care routine until to change color with green to beige.

Ratings and Reviews


Andrey sapto jati
24 November 2020
Verified Buyer
Cicapair Re-Cover Cream 55ml
Skin care utk muka jerawatan dan beruntusan ,pelembab, claming,protect jugak udah beli beberapa tube...sampe beli di store koreanya lgs dan secinta ituuu
Nita Nita
17 November 2020
Dr jart cicapair re cover cream
Pake cicapair cream ini di barengin sama serum cicapair nya perpaduan yang the best banget ,
Jerawat , beruntusan dan teksture dan warna kulit gak merata sembuhhh
Kimberly Imanuella
10 September 2020
Top Reviewer
Greeny
Banyak yang bilang bagus tapi aku ga suka, baunya aneh sama muka ku jadi pucet banget pake cream ini :( mungkin warnanya ga cocok kali ya, trs juga ga gitu ngefek di jerawat ku
Putri giri Pidia bhakti
10 August 2020
Top Reviewer
Dr jart
Mesti nih klean coba dr jart cicapair ini
Ngefek kali di muka awak
Bikin muka awak lebih cerah , teksture kulit awak merata dan warna kulit awak juga ikut merata
Emang the best cream dr jart cicapair ini
Wafiy Yuka
18 July 2020
Dr jart cicapair recover cream
Cream terdebest yang sekarang aku lagi pake ini ..
bikin warna kulit dan pemukaan kulit jadi merata aku suka banget
Teksture nya cream agak lengket sih cuma its oke ya kalo emang hasil nya memuaskan di aku
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping