Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Citrus Spf 15 Lip Balm

Rp 45.000 Rp 40.500
4 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 1pc
Lt. 1, di depan Hush Puppies
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use

This lipbalm is scented, not flavored.
the scent is from essential oils of orange, lemon and lime.
the scent is the classic smell oh orangey citrusy thingy, it definitely is not overpowering.
with SPF 15

Use this as your daily needs.

Ratings and Reviews


Fenty Novera
10 December 2020
Verified Buyer
Citrus Spf 15 Lip Balm
Karna ada kandungan spf jadi bisa melindungi bibirdisiang hari dari uv. Semoga bisa mengatasi bibir kering ku yg super duper dry.......
Wafiy Yuka
18 July 2020
For skins sake citrus lip balm
Aroma nyaa suka bangett bikin lembab juga di bibir
Naomi Saragih
19 February 2020
Verified Buyer
Lick and Lick
Dari kemarin udah ngebet banget pengen coba lipbalm yang ada citrusnya and finally this product answer my thing.. suka sama lembabnya plus ada spf yang bantu kulit ataupun area bibir tetap lembab dan bagus.
Fitri yani
19 February 2020
Lip Balm pertama yg ada SPF
baru pertama kali cobain ini sih karena ini tuh emg cocok dipake buat siang hari ada SPF 15 tapi aku kurang suka aromanya hehe so far sih good
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping