FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Clean All Day Hand Sanitizer

Rp 29.900 Rp 25.415
5 Reviews
1
Wishlist
Information
Keep your hands clean and moisturized on the go with Clean All Day Hand Sanitizer, a non-sticky antiseptic spray formulated with powerful Ethyl Alcohol 75% that effectively kills most of common germs and bacteria such as Escherichia Coli, Pseudomas aeruginosa and Staphylococcus aureus.

Clean All Day Hand Sanitizer formulated is enriched with skin-loving, natural ingerients aloe vera extract and vitamin E antioxidant to keep your skin feeling nourished, soft and fresh all day.

Made without harmful substances such as parabens, silicons, sulfates, and artificial dyes.

Ratings and Reviews


Nadya Salsabila
30 August 2020
Verified Buyer
New normal starter kit
Pas nyampe langsung dicobain, wanginyaa enakk dan yg penting galengkett!????
Riia Pratiwi
26 August 2020
Top Reviewer
Dmb
Ga lengket . Dan simple buat dibawa2
Virna Amelia
22 July 2020
Top Reviewer
Dear me beauty
Hand sanitizer yang nyaman digunakan di tangan, aromanya enak dan menyegarkan, ga bikin lengket. Efektif untuk dibawa kemana aja apalagi di masa pandemi sekarang ini.
Margareth Novena
18 July 2020
Verified Buyer
Nyaman di tangan
Tekstur dari hand sanitizer nya ini cair kayak air, jadi nggak lengket di tangan, nyaman saat dipakai, juga aroma dari produknya juga tidak menggangu. Aku pesen dua-duanya dan yg pomegranate wanginya lebih manis sedangkan yg tea flower lebih segar.
Octama Larassati
10 June 2020
Verified Buyer
Produk bagus
Wanginya enak, ga lengket di tangan
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping