FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Color Icon Eyeshadow Quad (NEW VERSION)

Rp 109.000 Rp 32.700
6 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Our improved eyeshadow formula ups the ante on pigmentation with a mix of shimmery go-tos and matte transition shades to blend into the creases of your eyelids. Each shade glides on effortlessly and blends like a dream. We've taken out the guesswork by noting where to apply each hue.

Ratings and Reviews


Nur Fazrin Vieaulia
12 October 2020
Top Reviewer
Sweet
Bener-bener suka sama yg sweet as candy. Sampe old dan new versionnya aja udah nyoba. Udah gitu travel friendly juga. Warnanya pigmented, mudah di blend, dan gak bercecer pas di apply. Love it.
Kerenhapukh S
28 August 2020
Top Reviewer
daily use
kecil banget jd gampang dibawa, cocok buat touch up three the day
Putri giri Pidia bhakti
12 August 2020
Top Reviewer
Wet n wild
Eyeshadow legend yang selalu ku pake cuco banget di pake setiap hari ngantor
Tekture nya creamy dan juga pigmented
Good
Melati Isyantika
24 February 2020
Verified Buyer
ter❤
iseng beli ini, cocok sih dipake untuk look yg simple cuma warnanya ko ga keluar ya padahal udah apply berkali2 wkwk
Cut manoban11
29 November 2019
Top Reviewer
WET n WILD
Warnanya cantikkkk banget, cocok buat pemula, cocok dipakai sehari-hari, pigmented dan mudah diblend
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping