FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

COPY PASTE BREATHABLE MESH CUSHION SPF 33 PA++

Rp 185.900
90 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 98pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 84pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 120pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

We Go Together like COPY & PASTE 

Take Your Complexion to The Next Level.

Introduce you the #1st Local HYBRID Mesh Cushion in Indonesia!

Specially Created for Indonesian Skin Tone & Humidity of Tropical Weather.

With Breathable Technology, Non-Comedogenic Certified (psst...It Won't Clog Your Pores!), Long Lasting, & lots of skincare benefits, DAMNN...Our friendship will last forever!

Finishing : Morning Healthy Glow finish

Coverage: Medium ,Buildable, Featherlight & Smooth

Colour Choice:

❤️ PERLE [NEW]: Light - Pink undertone⁣
❤️ BIJOUX [NEW]: Light - Yellow undertone⁣
❤️ NINA [NEW]: Light Medium - Neutral undertone⁣
❤️ SERENE: Light Medium - Pink undertone⁣
❤️ CHARLOTTE: Light Medium - Neutral undertone⁣
❤️ ECLAIR [NEW]: Medium - Pink undertone⁣
❤️ COCO: Medium - Yellow undertone⁣
❤️ GODDESS [NEW]: Medium - Yellow undertone
 

Sshhh.....more colour coming soon :p

====================================================================

Kita tidak terpisahkan seperti (button) COPY & PASTE ♥

Kami membawamu ke complexion level berikutnya.

Mesh Cushion Lokal pertama di Indonesia!

Dibuat khusus untuk Warna Kulit Indonesia & Cuaca Indonesia.

Dengan teknologi yang membuat kulitmu dapat bernafas, Sertifikasi Non-Comedogenic (Psst...Cushion ini tidak akan menyumbat pori2mu!), Ketahanan yang sangat lama, & kandungan skincare baik lainnya....Persahabatan kita akan bertahan selamanya!

Hasil Akhir: Kulit yang Bersinar saat bangun pagi

Coverage : Medium, bisa ditimpa berkali2, sangat ringan nyaris seperti bulu

Pilihan Warna:

❤️ PERLE [NEW]: Light - Pink undertone⁣
❤️ BIJOUX [NEW]: Light - Yellow undertone⁣
❤️ NINA [NEW]: Light Medium - Neutral undertone⁣
❤️ SERENE: Light Medium - Pink undertone⁣
❤️ CHARLOTTE: Light Medium - Neutral undertone⁣
❤️ ECLAIR [NEW]: Medium - Pink undertone⁣
❤️ COCO: Medium - Yellow undertone⁣
❤️ GODDESS [NEW]: Medium - Yellow undertone⁣

 

 

SERENE NA18190305712

COCO NA18190305713

CHARLOTTE NA18190305716

Push the puff gently into the mesh cushion.

Pick up the right amount of product each time & work in layers.

Use a Light-Tapping motion , it can gives you control & most natural-looking finish.

DO NOT SWIPE! Create a different anlge shape with the puff.

Don’t forget to Double Cleanse your Puff regularly to keep it clean and fresh.

Use a Cleansing Oil/Oil Based Cleanser to remove all the makeup completely

========================

Tekan Puff secara perlahan ke mesh cushion.

Ambil secukupnya jangan terlalu banyak & ulangi dengan layer berikutnya

Gunakan gerakan Sentuhan-Ringan, itu dapat membantumu meng-kontrol & hasil yang sangat natural.

JANGAN DIGESER! Jangkau tempat berbeda dengan membentuk puff-mu.

Jangan lupa untuk membersihkan Puff-mu secara teratur untuk menjaganya tetap bersih & fresh

Gunakan Cleansing oil /Oil based cleanser untuk membersihkan makeup yang menempel diwajah

 

Water, Titanium Dioxide, Cyclopentasiloxane, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Dicaprylyl Carbonate, Cyclohexasiloxane, Iron Oxides (CI 77492), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Trimethylsiloxysilicate, Phenyl Trimethicone, Pentylene Glycol, Polypropylsilsesquioxane, Synthetic Fluorphlogopite, PEG-10 Dimethicone, Zinc Oxide, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Dipentaerythrityl Hexa C5-9 Acid Esters, Iron Oxides (CI 77491), Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Iron Oxides (CI 77499), Betaine, Polyhydroxystearic Acid, Aluminum Hydroxide, Disteardimonium Hectorite, Stearic Acid, Fragrance(Parfum), Ethylhexylglycerin, Lecithin, Ethylhexyl Palmitate, Isostearic Acid, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Castor Oil Isostearate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Anthemis Nobilis Flower Extract, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, BHT, Tocopherol, Allantoin, Caffeine

Ratings and Reviews


Lika Fathiyyaturrahmah
15 October 2020
Verified Buyer
Nina oh nina
Shade yg nina ini cocok banget sama warna kulitku yang netral, kaya gak pake cushion aja gitu nyatu warnanya. Trus ringan bangettt, coveragenya medium to full.
Syafrina Ginting
07 October 2020
Verified Buyer
In love
Suka sama teksturnya yang ringan ????????
Lani S
04 October 2020
Top Reviewer
Somethinc copy paste breathable mesh cushion
The best cushion yang aku lagi sering pakek inii aaaaaahhhhh suka banget sama hasil nyaa glowing parah dan smooth bangettt
Coverage nya juga okeee
Dyahayu Murtika
03 October 2020
Best cushion
Cantik banget tolong:( hasilnya bagus bikin kulit terlihat flawles. Kalo aku pakainya ditambahin bedak sih tapi tipis-tipis aja. Udah gitu ada kandungan SPF nya lagi. Gampang di bland juga dan rata gitu hasilnya. Best lah pokoknya
Rachel Nadia
23 September 2020
Verified Buyer
very lightweight!
this is my very first cushion, and I'm impressed! aku seneng dengan hasil akhirnya yang dewy, it has that ability to make your skin looks healthy. kulitku kuning langsat light menuju medium, aku pakai shade Bijoux, agak keterangan tapi bisa diakalin dengan bronzer
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping