FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser 150ml

Rp 151.000
18 Reviews
1
Wishlist
Information

Sustain moisture every day and all day long!
For AM time & sensitive skin

Mildly acidic pH 5.0 ~ 6.0 Good Morning Gel Cleanser

pH 5.0 ~6.0 : similar to skin’s natural pH level
Contain tea-tree oil : control oily skin, shrink pore size
Contain natural BHA : refine skin texture
Gel type : smooth and skin friendly

 
WHY choose Good Morning Mildly Acidic Cleanser?
pH4: acidic 5-6 : natural range, most ideal skin, neutral 7-8 : acne skin 9 : atropic skin , alkali
Skin is mildly acidic !
Oily skin’s pH is lower Dry, sensitive skin’s pH is higher
Don’t get yourself fooled! Washing with water only in the morning is not acceptable even after the perfect wash day before at night!
Skin produces dead skins and sebum while you sleep. Mildly acidic cleanser softly removes those wastes and leaves skin hydrated all day long.

Strongly recommended to use our cleanser if you have following concerns
1. Easily irritated even with a slight stress ( Urgh, my skin is a mess!)
2. Skin feels stretched and dry after wash ( It feels too harsh !)
3. Become super dry in the afternoon (I’m so water-less..)
4. Flaky and visibly dry skin (It’s almost like dead leaves)
5. Looking for a safe product because of routine visit to skin clinic ( Which cleanser should I use after the therapy? )
6. Feel uncomfortable with normal cleansers on the market (This is painful!)

Ratings and Reviews


Dinni Azizah
06 July 2019
Bagussss
Aku pake ini karena katanya bagus dan emang bagusxD melembabkan, nggak bikin kering. Jadi cleanser pagi hari pengganti cetaph*** , kalo malem tetep pake cleanser yg lain.
Kamilla Mumtaz
05 July 2019
Gentle Cleanser
Sabun cuci muka teringan yang pernah aku coba. Tekstur dan baunya kaya air versi thick. Sama sekali ga bikin muka kering jadinya ngerasa aman kalau sewaktu-waktu butuh cuci muka 3x sehari. I recommend this face wash to anyone who is looking for a super gentle gel cleanser.
Stella lalita Sunjaya
29 June 2019
Top Reviewer
Great cleanser
Cleanser yang bagus, ga bikin kulit kering abis pakai ini. Ga perih di mata dan low ph juga. Harga ga terlalu mahal. Worth to try
Fadilla Tsani
25 June 2019
Top Reviewer
love it
Termasuk favorite cleanser, jerawat aku mulai reda make ini tapi ga ngefek ke bekas jerawatnya juga jadi lembut dan cerah gitu ke wajah. Teksturnya gentle, busanya sedikit, dan wanginya enak wangi tea tree, ringan banget.
Maria Christina
20 June 2019
Top Reviewer
COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser
ONE OF THE BEST FW EVER????????will forever be my holy grail!!! pasti setiap pagi cuci muka pake ini???? dia itu clear gel gt & ga begitu berbusa very gentle and soft fw! pernah 3 minggu ga pake cosrx low ph & nyoba 2-3 fw merek lain tapi malah breakout :(( jarang banget yang namanya jerwatan kalo pake ini❤️ affordable banget! & ga cepet abis meskipun dipake setiap hari dan karena emg isinya banyaakk;) udh mau 1 tahun pake cosrx low ph good morning gel cleanser???????????? and i’m still in love since then!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping