Free Shipping with Min.Purchase 550k*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser 150ml

Rp 151.000
9 Reviews
1
Information

Sustain moisture every day and all day long!
For AM time & sensitive skin

Mildly acidic pH 5.0 ~ 6.0 Good Morning Gel Cleanser

pH 5.0 ~6.0 : similar to skin’s natural pH level
Contain tea-tree oil : control oily skin, shrink pore size
Contain natural BHA : refine skin texture
Gel type : smooth and skin friendly

 
WHY choose Good Morning Mildly Acidic Cleanser?
pH4: acidic 5-6 : natural range, most ideal skin, neutral 7-8 : acne skin 9 : atropic skin , alkali
Skin is mildly acidic !
Oily skin’s pH is lower Dry, sensitive skin’s pH is higher
Don’t get yourself fooled! Washing with water only in the morning is not acceptable even after the perfect wash day before at night!
Skin produces dead skins and sebum while you sleep. Mildly acidic cleanser softly removes those wastes and leaves skin hydrated all day long.

Strongly recommended to use our cleanser if you have following concerns
1. Easily irritated even with a slight stress ( Urgh, my skin is a mess!)
2. Skin feels stretched and dry after wash ( It feels too harsh !)
3. Become super dry in the afternoon (I’m so water-less..)
4. Flaky and visibly dry skin (It’s almost like dead leaves)
5. Looking for a safe product because of routine visit to skin clinic ( Which cleanser should I use after the therapy? )
6. Feel uncomfortable with normal cleansers on the market (This is painful!)

Ratings and Reviews


Fadilla Tsani
15 May 2019
Top Reviewer
love it
Termasuk favorite cleanser, jerawat aku mulai reda make ini tapi ga ngefek ke bekas jerawatnya juga jadi lembut dan cerah gitu ke wajah. Teksturnya gentle, busanya sedikit, dan wanginya enak wangi tea tree, ringan banget.
deepie wippie
30 April 2019
Holygrail gentle product!!!
Produk ini menjadi holygrail cleanser aku karena teksturnya yang gel bening, namun foamy, terasa lembut dan mild di kulitku. Hasilnya wajah terasa lebih bersih, tenang, lembut dan fresh! Non-stripping dan pH balanced. Scentednya seperti TBS teatree/medicine dan tidak menganggu!! Such a great cleanser yang long lasting sampai berbulan-bulan.✨
Tesa Mufliha
28 March 2019
Top Reviewer
quite good
suka sm tekstur gelnya but somehow kadang dia malah tetep berasa kering walaupun claimnya low ph dan katanya gentle. tp tidak bikin breakout
Indah S
27 March 2019
Top Reviewer
Bagus!
Cleanser nya enak banget, gentle ga bikin kulit kering, dan ketarik sama sekali, tapi bikin muka kerasa bersih bangeet
Dian Afif Arifah
27 March 2019
Top Reviewer
Gentle
Percayalah dia adalah cleanser ter gentle. Ga bikin muka ketarik. Hydrate so muchhhh tekstur nya juga enak. Tapi sayang baunya kayak obat bangett tapi kalo aku sih ga begitu masalah.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping