FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Cream Essential - Anti Gravity 50ml

Rp 460.000 Rp 230.000
6 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 0pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information

Whai it is: 

Defy gravity and aging with this thick cream, packed with antioxidant powerhouse Organic Sahara Cactus Oil to strengthen skin while creating a lifted and plumped appearance. 

How it works: 
A luxuriously, dense comforting cream, the Huxley Anti-Gravity Cream fends off environmental harm such as stress, pollution, and heat by creating a protective barrier. Concentrated with 51% Sahara Cactus Extract, a resilient plant that survives in harsh desert climates, this melting oil cream harnesses the power of cacti to a fortify the skin with nutrition while locking in hydration to lift and firm skin’s appearance. 

Free of: 
Parabens, Synthetic Dyes, Mineral Oils.

Ratings and Reviews


Putri giri Pidia bhakti
18 August 2020
Top Reviewer
Huxley
Ih amboy bagus kali ini
Untuk kulit lebih cerah , lebih lembab , lebih kenyal dan lebih lembutt bagusss kali
Awak sukaa pokonyaa cream nya juga gak bikin tick loh cepet meresap nya
Astri Gioviani Pujiastuti
01 December 2019
Verified Buyer
Very moisturizing
cream ini bener-bener melembabkan. Cukup menahan kelembapan di tempat ber AC. Dan sudah 2 minggu pemakaian ga ada masalah apa2 sih.
Yunita Malikul mulki
19 August 2019
Top Reviewer
Good
Pertama kali coba ini langsung suka karna cepet meresap nya dan gak lengket , baru seminggu pake pori pori agak sedikit mengecil apalagi rutin yak hihi .. thanx beautyhaul
fifi afifah
07 August 2019
Verified Buyer
ga ngaruh
di aku kok ga ada efek apa2 ya.. even melembabkan juga ga begitu..
apalagi kalo di udara dingin, kulitku makin kering, dan pake ini ga ya cuman kerasa agak basah pas dipake aja, pas uda agak lama atau uda kena air, kulitku uda berasa kering lagi ???? dan claim nya yg anti gravity juga ga keliatan..
Stella lalita Sunjaya
29 June 2019
Verified Buyer
Best
Buat kulit kering ku, ini cocok banget. Super melembabkan dan ga lengket. Masih bisa di layer pakai face oil atau sleeping mask lagi
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping