FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Cream More Than Moist

Rp 500.000 Rp 300.000
7 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information

Description

A deeply moisturizing cream that protects delicate and sensitive skin. It fortifies the skin's natural barrier by forming a smooth moisture layer to make your skin healthy.

1. Cream with a matte, butter-like texture that smoothly melts right into the skin when applied

2. Hypoallergenic cream that is suitable for all skin types, including delicate skin

Turn skin healthy by fortifying the skin's natural barrier

When your skin is stressed from external harmful environments, irritations, etc., it causes a breakdown of the skin barrier and a loss of moisture from the skin. This impact leads to dry skin, premature aging, and it eventually traps skin into a vicious circle.

Pamper your delicate skin with CREAM; MORE THAN MOIST to fortify the skin barrier and make the skin firm and healthy.

RECOMMENDED FOR

Delicate and sensitive skin

Those who have extremely dry skin despite the use of skin care products

Sensitive skin after dermatologic treatments

All skin types regardless of age or gender

Suggested Use

Every morning and night, after using oil, take a proper amount of cream and rub a little between your palms to melt. Gently press into the skin with your hands until absorbed.

Tips

*When mixed with a drop of OIL ; LIGHT AND MORE, it creates an amazing synergy that enhances the moisturizing effects.

Ratings and Reviews


Mia Wangke
01 December 2019
Verified Buyer
Perfect for Stressful Skin
Dulu pas pindah rumah ga cocok sama air dan iklimnya yang bikin muka super duper kering banget. Pake ini bener-bener melembabkan plus wanginya enak. Wanginya ga wangi yang nyengat, wanginya super calming dan soothing banget pokoknya sampe-sampe kalo sebelum pake selalu gue ciumin dulu hahahah apalagi kalo night skincare routine sebelum tidur. Awalnya rada ragu soalnya kok texture-nya agak padat gitu, tapi lama-lama dia melt dikulit dan cepet nyerepnya. Dipake malem, paginya kulit jadi lembab dan plump. Dipake siang oke juga, ga bikin minyak berlebih. Sempet ganti moisturizer karena harganya lumayan, tapi akhirnya balik lagi ke produk ini karena emang sebagus itu!
Yunita Malikul mulki
27 August 2019
Top Reviewer
Nice
Nyaman banget di muka , gak lenget dan cepet meresap nyaa , tekstur nya cream warna putih .. muka yang asal nya kering jadi lembab dan kenyal
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping