Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Dior Forever 24h Wear Matte Foundation 30ml

Rp 910.000 Rp 840.000
4 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Wishlist
Information

 A medium-to-full-coverage foundation that remains flawless for up to 24 hours with a velvety-matte finish and SPF 35.

Ratings and Reviews


Trisya Mika
11 April 2020
Verified Buyer
The best
Aku sih suka banget pakai product ini karena emang cocok banget buat warna skin aku and mudah untuk dibawa pergi
Tiara Gusoni
07 February 2020
Verified Buyer
Shade 020
Foundi terbaikkkkkkkkk untuk kulit kombinasi. Dalam acara apapun pakai foundi ini udah semacam senjata ampuh. Sebagus itu dan semua orang pasti bilang kalau kulit kita yang bagus ????
Yeni Nuraeni
23 June 2019
Top Reviewer
Great foundie 4 combo skin
Foundie dior ini tuh wlw jenisnya matte tp enak n nyaman bgt d pakeny. Ga berasa berat n coveragenya ok, bs d build up jd full coverage. Aq lbh sk yg seri matte ini dr pd yg glownya coz kulit q combo oily n ini tuh ga dead matte. Kulit ttp berasa sehat.
Hasna Shafira
11 June 2019
Verified Buyer
my ride or die
i dont have to say anything abt this product its dior its amazing ini udah botol ke 3 trust me grab this your skin will look FLAWLESS
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping