FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Double Wear NUDE Water Fresh Makeup SPF30

Rp 695.000 Rp 655.000
8 Reviews
1
Wishlist
Information
BENEFITS

LIGHTWEIGHT. SPF 30 / ANTI-POLLUTION. 24-HOUR WEAR. LIGHT-TO-MEDIUM COVERAGE

Real-skin flawless. Real protection. 24-hour staying power.

Waterlight. This fluid, long-wear makeup feels like you have nothing on. Moves comfortably with your skin. Looks fresh, natural, healthy, even-toned.

With SPF 30 and anti-oxidants, it’s your invisible defense against environmental damage from UV rays and pollution.

Instantly and continuously hydrates with a moisture complex of red fruit extracts, including watermelon, lychee seed and apple.

In shades for all skintones.

HOW TO USE

Shake well.

For best results, do not pour makeup.

Instead, cover the opening with your finger and carefully flip bottle upside down.

This will give you enough foundation for light-to-medium coverage.

Repeat for more coverage.

Ratings and Reviews


Putri giri Pidia bhakti
24 August 2020
Top Reviewer
Estee lauder
Lagi suka suka nya banget pake estee lauder foundy ini
Tahan lama banget coverage nyaa oke banget nutupin inperfect di muka ku
Herlin Karlina
27 December 2019
Top Reviewer
Estee lauder
Gilaa sih coverage nya full dan bener bener ngeblend dimuka , tahan lama dan ahh suka pokonyaa
Gebija .
25 July 2019
Top Reviewer
Full coverage
Krn kulitku dehidrasi tp tetep pgn pake foundie yg velvet, aku pake Nude ini hasilnya memang dewy setelah diset tipis dengan loose powder jd velvet finish dan bagussss banget! Bluring pori, halusss bgt, ringan, coveragenya buildable bgt aku pake jd full cover.
Amydea Syafhirelianna Syafruddin
27 May 2019
Top Reviewer
SUKA BANGET!
Sempet kapok pake double wear soalnya matte banget dan cepet ngecrack karena kulit aku kering. Sempet maju mundur juga mau beli ini, tapi setelah nyoba yang temen ternyata suka banget. Lightweight dan hasilnya dewy, bener2 kaya kulit tapi versi lebih sehat .
Dini Aisha
28 April 2019
Verified Buyer
Monang deh????????
Jawaban buat yang suka estee lauder double wear yang hasilnya bagus parah cuma terlalu matte. Dan ini coverage nya ga kalah sama dw yang lama. Cuma lebih kasih efek glowing sedikit jadi seakan second skin dan warnanya kayanya lebih terang dr yang dw lama. Ketahanan nya juga lama banget apa lagi buat kulit keeing karena dia lembab in
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping