FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Double Wear Stay-in-Place Makeup

Rp 695.000 Rp 655.000
16 Reviews
1
Wishlist
Information

24-hour staying power.

Flawless. Natural. Matte. Unifies uneven skintone, covers imperfections with buildable medium to full coverage.

Feels lightweight and so comfortable, you won’t believe it’s super long wear.

Oil-free.

Non-acnegenic: won't clog pores, which may help avert breakouts.

Waterproof. Transfer resistant.

Lasts in hot and humid weather.

Available in Cool, Neutral and Warm undertones.

Won’t look grey on deeper skintones.

BENEFITS

SUPER LONG 24-HOUR WEAR. FLAWLESS. NATURAL. MATTE.

COVERAGE

MEDIUM-TO-FULL, BUILDABLE

FINISH

MATTE

FORMULA FACTS
  • OIL-FREE
  • TRANSFER-RESISTANT
  • DERMATOLOGIST-TESTED
  • NON-ACNEGENIC; WON'T CLOG PORES
  • FRAGRANCE-FREE
  • WON’T LOOK GREY ON DEEPER SKINTONES

Ratings and Reviews


Citha Anindhyta
31 May 2020
Top Reviewer
Perfect
Ini perfect banget buat kulit kombinasi cenderung berminyak. Bisa mengontrol minyak di wajah. Awet juga dipakai seharian, -/+ 10 jam. Coveragenya beneran medium-full tapi bisa kerasa ringan kayak nggak pakai apa-apa. kalau buat nutup darkspot perlu di build dulu baru beneran ketutup.
Dinda Kirana
27 March 2020
Verified Buyer
Best Foundie!
Ga perlu too much review karena brand ini hits. Coveragenya oke banget dan sangat nempel di muka, kalo lagi panas lap2 muka pakai tissue bener2 ga transfer sama sekali. Buuut if you wanna look natural, benar2 harus tipis tipis makenya karena dia thick.
Indri Hapsari
14 March 2020
Verified Buyer
Bagus
Ini bagus cuma hrs pk bbrp layer spy bekas jrwt wrnnya ketutup
Vanessa Mathilda
09 March 2020
Verified Buyer
For oily skin
Kalo kulit oily pake ini bagus dan tahan lama, dan bener2 nutupin kekurangan di kulit wajah, tapi kalo di kulit yg kering, kurang bagus pake ini.
Baresta Delta
16 November 2019
Top Reviewer
estee lauder double wear stay in place foundation
foundation terfavorit,coveragenya full mantap bgy buat yg bnyk bekas jerawat,dia jg bagus buat nahan minyak dan tahan lama bgt,gatau lg suka bgt sm ini foundi
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping