#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Double Wear Stay-in-Place Makeup

Rp 710.000 Rp 500.000
5 (17)
1
Add to Wishlist
Details

24-hour staying power.

Flawless. Natural. Matte. Unifies uneven skintone, covers imperfections with buildable medium to full coverage.

Feels lightweight and so comfortable, you won’t believe it’s super long wear.

Oil-free.

Non-acnegenic: won't clog pores, which may help avert breakouts.

Waterproof. Transfer resistant.

Lasts in hot and humid weather.

Available in Cool, Neutral and Warm undertones.

Won’t look grey on deeper skintones.

BENEFITS

SUPER LONG 24-HOUR WEAR. FLAWLESS. NATURAL. MATTE.

COVERAGE

MEDIUM-TO-FULL, BUILDABLE

FINISH

MATTE

FORMULA FACTS
  • OIL-FREE
  • TRANSFER-RESISTANT
  • DERMATOLOGIST-TESTED
  • NON-ACNEGENIC; WON'T CLOG PORES
  • FRAGRANCE-FREE
  • WON’T LOOK GREY ON DEEPER SKINTONES

Note : Exp dibawah 1 tahun kecuali PO

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Vinia Viy
Verified Buyer
16 November 2020
Bad
Foundinya bagus tp sayang gw beli pas lg diskon 20% jd diksh exp 11 bln lg.. kalo emg mau adain diskon dikasih keterangan klo exp brg 6-11 bln lagi! kalo gitu mending beli yg ga diskon yaa .. pas dikomplen admin blg minta maaf dan brg tdk bisa direfund/retur
Citha Anindhyta
Verified Buyer
31 May 2020
Perfect
Ini perfect banget buat kulit kombinasi cenderung berminyak. Bisa mengontrol minyak di wajah. Awet juga dipakai seharian, -/+ 10 jam. Coveragenya beneran medium-full tapi bisa kerasa ringan kayak nggak pakai apa-apa. kalau buat nutup darkspot perlu di build dulu baru beneran ketutup.
Dinda Kirana
Verified Buyer
27 March 2020
Best Foundie!
Ga perlu too much review karena brand ini hits. Coveragenya oke banget dan sangat nempel di muka, kalo lagi panas lap2 muka pakai tissue bener2 ga transfer sama sekali. Buuut if you wanna look natural, benar2 harus tipis tipis makenya karena dia thick.
Indri Yujin
Verified Buyer
14 March 2020
Bagus
Ini bagus cuma hrs pk bbrp layer spy bekas jrwt wrnnya ketutup
Vanessa Mathilda
Verified Buyer
09 March 2020
For oily skin
Kalo kulit oily pake ini bagus dan tahan lama, dan bener2 nutupin kekurangan di kulit wajah, tapi kalo di kulit yg kering, kurang bagus pake ini.
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping