FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Ecotools Brush Shampoo 177ml

Rp 197.000 Rp 137.900
5 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 3pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information

This dermatologist tested, hypoallergenic, EcoTools Makeup Brush Cleansing Shampoo is made with gentle plant-based ingredients, and is free of parabens, phthalates, and petroleum-based ingredients. After use, brushes will be left clean, soft and free of any oily residue. Shampoo is packaged in a 40% post-consumer recycled plastic bottle.

Features:

  • Removes more than 90% of makeup!*
  • Dermatologist Tested
  • Hypoallergenic

Ratings and Reviews


Kerenhapukh S
04 August 2020
Top Reviewer
Helpful
bagus banget buat cuci brush, even makeup sponge. Cepet buat rontokin makeup products yg di brush
Linda Angelia
03 July 2019
Verified Buyer
Good shampoo
Cobain beli ini disini n ternyata hasilnya oke bgt..cuci brush, sponge, beauty blender cepet bgt bersihnya dan wangiiii..aku rekomendasi ke temen2 dan mereka jg suka bgt..luv it ❤
Cheristine Wohangara
27 December 2018
Verified Buyer
Works well
Br coba pake ini buat cuci brush ak and ak suka bngt hasilny; bersih dan wanginya jg enak! ???? ak pake jg buat cuci beauty blender ak and it works really well too.
Winnie Resmadewi Sajida Rukman
25 March 2017
Verified Buyer
Clean
huaaa asik deh makeup brush aku pake shampoo ini jd bersih terus dan terawat. wanginya lembut dan ga bikin bulu kasar
Uke Agustin
10 September 2016
Verified Buyer
cuci - cuci
I've been meaning to wash my brushes in proper way for quite some time. Biasanya pake air suam2 kuku + sabun baby aja. Brush yg dulu jg mmg bukan yg mahal2 banget, middle lah.. karena skrg udah makin sering dandan, beli brush yg lumayan. Aku pake ecotools juga. Jadi pas ajah nyobain shampoo nya sekalian. Foamy, tapi wanginya soft dan memang bersih deh my brushes..
Recommended. Skrg brush nya lagi diangin2 spy kering. :)
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping