FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Ecotools Retractable Face Brush

Rp 190.000 Rp 111.100
8 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Store-AEON BSD - 1pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
Store-AEON JGC - 4pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
Wishlist
Information

Packaging May Vary

The RETRACTABLE FACE BRUSH is designed with full, soft bristles for a versatile application of powder and bronzer on-the-go.

Includes cap for mess-free storage! Remove cap and dab brush in powder or bronzer. Apply color using circular motions for a flawless finish. Attach cap and throw in your bag for quick touchups.

Ratings and Reviews


FU YIN
30 November 2019
Top Reviewer
Aman!
Love the cap, bikin brush aman dan bersih kalau dibawa travelling.
APRILIANI NUR PUSPITA SARI
22 March 2019
Verified Buyer
Soft dan higienis!
Bulu bulunya lembut banget dan compact enak kalo dipake buat touch up bedak dan blush on. Selalu ada di makeup pouchku apalagi ada cap nya jadi bersih brush nya gak terkontaminasi kotoran dari pouchnyaa????????
Tika Gartika Mustikarani
18 April 2018
Verified Buyer
Brush lembut ❤
Sukaa...brush-nya lembut banget di muka. Bikin betah ngoles2 muka pake brush ini
Winnie Resmadewi Sajida Rukman
25 March 2017
Verified Buyer
Great Product
kabuki ini harga terjangkau tp kualitas oke banget. bulunya lembut, compact, ga kegedean, travel friendly, multifungsi. top deh
ossy irawan
26 September 2016
Verified Buyer
ZUPERRRRR SOFT!
Gemes sama brushnya, lembut banget and the important thing is it's cruelty free. I LOVE IT! Dari segi harga dan delivery pun, beauty haul ini emang oke banget. My first time order will become an continuous order!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping