#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Essence Toner 200ml

Rp 280.000 Rp 182.000
5 (50)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Description
 
Excellent absorption and intense hydration

1. Contains 91.3% Milk Vetch Root Extract to re-energize and replenish your skin.

2. Provides intense hydration. Simply patting your skin will result in a gummy sensation in which the skin will react with a high level of elasticity!

3. A viscous, dense texture that absorbs quickly into the skin for a dewy yet smooth and clean finish

4. Free of artificial fragrances and colors and hypoallergenic to care for your skin without irritating it.

Suggested Use
 
1. Apply an appropriate amount onto a cotton pad

2. Apply whilst gently following the lines of your skin 

3. Turn the cotton pad over and gently pat the absorb the contents 

4. Heat up your hands and cover your skin to further enhance the absorption of the essence toner 

Active Ingredients
 
Milk Vetch Root Extract
How to Use
Suggested Use
 
1. Apply an appropriate amount onto a cotton pad

2. Apply whilst gently following the lines of your skin 

3. Turn the cotton pad over and gently pat the absorb the contents 

4. Heat up your hands and cover your skin to further enhance the absorption of the essence toner 

Ingredients
Active Ingredients
 
Milk Vetch Root Extract
5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Patricia Celine
Verified Buyer
01 March 2021
Toner terluv
Tonernya bagus banget, di kulit aku beneran bantu untuk hidrasi kulit, dan aku suka karena tidak ada bau. Teksturnya juga enak banget, mudah untuk aplikasi dan mudah menyerap di kulit.
Okma Noviana
Top Reviewer
27 February 2021
Free Fragrance
Toner tanpa pewangi kimiawi, jd aman dan ramah buat kulit sensitif. Pake ini bener2 menghidrasi kulitku, kulit berasa lembab tp ga bikin muka jd oily. Formulanya jg ringan dan gampang meresap di kulit, ga lengket. Pake ini sebelum pake skin care routine enak bgt deh. Recommended product.
maria renata
26 February 2021
super hydrating!
jujur baru botol pertama. teksturnya kentel tp enak, ngeyakinin aku kalo ini bener2 essence???? wanginya juga ga aneh2. toner ini bagus bgt buat hydration, kalo aku skip toner ini mukanya suka bertekstur ato bahkan jd berminyak saking keringnya:(
Eva Nova
Verified Buyer
24 February 2021
pyunkang yul
teksturnya agak kental untuk ukuran toner, agak susah menyerap sih jadi harus ditap-tap gitu supaya cepat terserap, terus kalo dipake berlayer-layer dengan skincare lain kadang suka timbul pilling
Pratiwi Pipit
Top Reviewer
21 February 2021
Pyunkang yul
Baru coba 2 hari semoga aja cocok dan bikin sembuh beruntusan akuu
Find in Store
Greenlake City - 4pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 1pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 15pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping