FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Essence Toner 200ml

Rp 280.000 Rp 154.000
12 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
Store-AEON JGC - 7pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
Wishlist
Information
Description
 
Excellent absorption and intense hydration

1. Contains 91.3% Milk Vetch Root Extract to re-energize and replenish your skin.

2. Provides intense hydration. Simply patting your skin will result in a gummy sensation in which the skin will react with a high level of elasticity!

3. A viscous, dense texture that absorbs quickly into the skin for a dewy yet smooth and clean finish

4. Free of artificial fragrances and colors and hypoallergenic to care for your skin without irritating it.

Suggested Use
 
1. Apply an appropriate amount onto a cotton pad

2. Apply whilst gently following the lines of your skin 

3. Turn the cotton pad over and gently pat the absorb the contents 

4. Heat up your hands and cover your skin to further enhance the absorption of the essence toner 

Active Ingredients
 
Milk Vetch Root Extract

Ratings and Reviews


Cut manoban11
29 November 2019
Top Reviewer
not bad
Melembabkan dan menghaluskan tekstur kulitku
Nur Annisa Fitri
17 November 2019
Verified Buyer
Luv!
First time, pengen coba toner yg bener bener hydrating karna kulitku terlalu sering exfoliating, akhirnya nemu ini, awalnya coba beli share in bottle nya dulu, ternyatabsesuka itu, akhirnya beli yg 200ml. Teksturnya watery tapi agak lengket pas udah nempel ke kulit, kerasa banget efek hydratingnya. Sukaaa banget sama hasilnya, habis pake ini jadi lembut dan bouncy banget
Yunindag Satria
14 November 2019
Verified Buyer
Good
Sudah beli 2x dan enak bgt sih di wajah sejauh ini, melembabkan dan paling penting gak bikin beruntusan
Ade Anggrayani
19 October 2019
Verified Buyer
Best Hydration
First time try 100 ml bottle but now order again 200ml. Awal cuman iseng2 beli brand korea ini karena lumayan famous brand to ppl addict skin care Korea dan ternyata di kulit wajahku yang tidak punya masalah sedikitpun cocok dgn toner ini.
Novita Cecilia
06 October 2019
Verified Buyer
Pyunkang Yul Toner
teksturan agak rich dibanding toner lain lumayan tebal, tapi lembut banget di kulit, dan moisturize bgt
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping