FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

Facial Mask Sponge

Rp 99.900 Rp 69.930
3 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 3pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Wishlist
Information
  • To Remove Masks and Cleanse Skin
  • Made With Natural Cellulose
  • Cruelty Free
  • Look Beautiful. Live Beautifully.
  • Latex-Free
  • Fragrance-Free
  • Colorant-Free
  • 100% Vegan
  • 2 - Gentle Exfoliation

The Facial Mask Sponges are made with natural plant pulp to remove facial masks and exfoliate for cleaner, softer-looking skin.

Ratings and Reviews


Kerenhapukh S
04 August 2020
Top Reviewer
Great
bagus banget buat bersihin clay mask yg susah dibersihin. bisa skalian exfoliating walaupun spongenya lembut ga bikin sakit
Nining Setyowati
12 March 2020
Verified Buyer
sponge gokil buat bersihin wajah
sponge ini enak banget buat bersihin make up sekalian exfoliate sel kulit mati. biasanya aku pake baby oil buat bersihin make up waterproof cukup basahin sponge ini dan peras dikit terus usapkan ke wajah bisa pake air hangat atau air biasa. habis itu langsung dicuci pake body wash kesayangan udah bersih wangi lagi jangan lupa dikeringkan dan simpan ditempat bersih.
Cut manoban11
28 December 2019
Top Reviewer
Ecotools
Bagus untuk mengangkat sel kulit mati dan menghapus masker di wajah, bikin wajah jadi lebih bersih dan lembut
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping