#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Fashion Brow Pencil

Rp 51.400 Rp 41.120
5 (16)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

Creamy and super blendable. This brow pencil gives you the most natural looking brows ever! With the improved formula, you can now have lasting brows up to 12 hours. Available in brown and grey.

Pensil alis untuk alis natural memukau dan aplikasi mudah. Tahan 12 jam* 

*Disclaimer: Hasil dapat berbeda-beda untuk setiap individu

How to Use


STEP 1: Shape your brows with the pencil. STEP 2: Use tiny and feather light strokes to fill in your brows.

Ingredients

HYDROGENATED VEGETABLE OIL, OZOKERITE, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, RICINUS COMMUNIS OIL / CASTER SEED OIL, SORBITAN TRISTEARATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, GLYCERYL STEARATE, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID [+/- MAY CONTAIN CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE] (F.I.L. C182680/1)

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Jeannifer Corputty
Verified Buyer
24 January 2021
pensil alis andalan
pensil alis yg pigmented, tahan lama dan affordable bgt, warnanya juga bagus cocok buat bikin alis yg natural
Kerenhapukh S
Top Reviewer
04 August 2020
okay
formulanya oke sih tapi pakenya emang perlu hati" biar ga too much. waktu di raut jg aga susah
Jennifer Salim
Verified Buyer
19 May 2020
Boleh juga
Teksturnya keras dan ngga terlalu creamy, jadi bikin alisnya lebih gampang, jadi ngga ngeblok. Lumayan tahan lama, tapi warna cokelatnya masih agak kemerahan. Kurang spoolie, tapi harganya murah jadi gapapa hehe
Salsa bila
Verified Buyer
09 March 2020
BAGUSSS KOK
bagusss pigmentedd! cuman gaada sikatnya aja jadi kurang sukaa
Melati Isyantika
Verified Buyer
18 January 2020
ter❤
Sebelum pake yg ada sikatnya, beli yg ini dulu. hampir sama sih kayanya ya sama2 bagus wkwk cinta pokonya
Find in Store
Greenlake City - 1pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping