FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

FIRST LAB Probiotic Cream

Rp 313.500 Rp 266.475
21 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 6pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Store-AEON BSD - 0pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
Store-AEON JGC - 6pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: Maintain a good bacteria on your skin, Skin Brightening, Pore & Wrinkle improvement.

Safe for Sensitive Skin & Eczema Friendly

 

How To Use: Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

 NA26192005029

How To Use: Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

CAUTIONS:

1. In case of experiencing abnormal symptoms or side effects such as red spots, swelling or itching of application area after exposure to direct sunlight during or after use, seek medical attention.

2. Avoid using on scars.

*Keep out of reach of children.

*Store away from direct sunlight.

DIRECTION] Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

Water, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Lactobacillus Ferment Lysate, Camellia Japonica Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Niacinamide, Octyldodecyl Myristate, Polysorbate 60, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Glucoside, Dimethicone, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, OleaEuropaea (Olive) Fruit Oil, Ammonium Acryloyldimethy ltaurater, Hydroxyethyl Urea, Cetyl Palmitate, Sorbitan Olivate, Sorbitan Palmitate, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl AcrylateCrosspolymer, Caprylyl Glycol, ArganiaSpinosa Kernel Oil, Allantoin, Tromethamine, Fragrance(Parfum), DipotassiumGlycyrrhizate, Acetyl Glucosamine, Adenosine, Lactic Acid, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Lupinus Albus Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Maltodextrin, Raspberry Seed Oil/TocopherylSuccinate Aminopropanediol Esters, Bacillus Ferment, Dextrin, Hydrolyzed Vegetable Protein, Lactobacillus Ferment, Butylene Glycol, Carbomer, Palmitoyl Tripeptide-5, Polysorbate 20, TetradecylAminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Tocopherol, Magnesium Chloride, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7

Ratings and Reviews


ANNISA AYUNING
08 June 2020
Verified Buyer
Bagus banget
INI BAGUS BANGET CHUYYY. After looks pake krim ini glowing gitu, mungkin kalo kulit berminyak tdk akan suka tp krn kulitku dehidrasi, i luv it so much. Biasanya pakai ini ketika sblm tidur, paginya kulit kece bgt parah, plumpy lembut gitu, dan ini efek mencerahkannya keliatan. Repurchase is a big yes for me
Brillia Hening
04 June 2020
Verified Buyer
Comfy moisturizer
Ini enak bangettt dipake pas waktu pagi sama malem. Kulit lgsg berasa kenyal dan cerah. Repurchase!
Amanda M
16 April 2020
Verified Buyer
Recommended moisturizer
Teksturnya enak, cepat meresap , lembab , ga bkin greasy dan ga bkin jerawatan jga. Di kulit combi-oily acne prone msh aman pake moisturizer ini????
Ranita Maradani
06 March 2020
Verified Buyer
Unbelievable Cream !!!
Selama ini, udh bosan banget rasa nya mau pakai² skincare.
Kadang dipakai, cocok di awal aja, makin ksini ya kok makin gak ada manfaat nya. Apalgi skin gw trmasuk yg pori² nya lumayan gede, pake ini itu malah komedo yg buanyakkkk. Akhirnya iseng Baca² review org ttg probiotic cream ini, kemakan racun juga gw kayak nya hahahha, akhir nya ge pesen, trus beli di beautyhaulindo. Pas pertama pake, parahh.. di kulit gw enak banget, tenang banget rasa nya di kulit, dan ini udh minggu kedua gw pakai, pori² gw makin ringkes bgt, tone kulit gw makin cerah, bangun pagi itu rasa nya heppy bgt lihat kulit makin kesini makin sehat aja .. nggak nyangka ini cream bisa kerja se unbelievable itu, tapi apapun itu gw heppy bgt dan hbis ini bakal repurchase lagi, cintakkkkkk bgt sama cream ini. ????????????
Vanessa Mathilda
23 February 2020
Verified Buyer
Good moisturizer
Ini beneran moisturizer yg ngelemba-in tanpa bikin lengket, pertama kali pake brasa agak gak nyaman sih, kyk lengket, rupanya nggak, dan besok pagi muka brasa masih lembab dan lebih cerah.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping