Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

FIRST LAB Probiotic Cream

Rp 313.500 Rp 266.475
37 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 6pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 1pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 4pc
Lt. 1, di depan Hush Puppies
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: Maintain a good bacteria on your skin, Skin Brightening, Pore & Wrinkle improvement.

Safe for Sensitive Skin & Eczema Friendly

 

How To Use: Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

 NA26192005029

How To Use: Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

CAUTIONS:

1. In case of experiencing abnormal symptoms or side effects such as red spots, swelling or itching of application area after exposure to direct sunlight during or after use, seek medical attention.

2. Avoid using on scars.

*Keep out of reach of children.

*Store away from direct sunlight.

DIRECTION] Apply a suitable amount on entire face at the last step of skincare.

Water, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Lactobacillus Ferment Lysate, Camellia Japonica Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Niacinamide, Octyldodecyl Myristate, Polysorbate 60, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Glucoside, Dimethicone, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, OleaEuropaea (Olive) Fruit Oil, Ammonium Acryloyldimethy ltaurater, Hydroxyethyl Urea, Cetyl Palmitate, Sorbitan Olivate, Sorbitan Palmitate, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl AcrylateCrosspolymer, Caprylyl Glycol, ArganiaSpinosa Kernel Oil, Allantoin, Tromethamine, Fragrance(Parfum), DipotassiumGlycyrrhizate, Acetyl Glucosamine, Adenosine, Lactic Acid, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Lupinus Albus Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Maltodextrin, Raspberry Seed Oil/TocopherylSuccinate Aminopropanediol Esters, Bacillus Ferment, Dextrin, Hydrolyzed Vegetable Protein, Lactobacillus Ferment, Butylene Glycol, Carbomer, Palmitoyl Tripeptide-5, Polysorbate 20, TetradecylAminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Tocopherol, Magnesium Chloride, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7

Ratings and Reviews


Jeannifer Corputty
19 January 2021
Verified Buyer
Very good for dry skin
Moisturizer ini bener2 bagus bgt hasilnya terutama buat yg kulitnya kering ini bantu buat melembabkan, dipake semaleman bangun2 kulit masih lembab dan makin radiant jd kelihatan lebih sehat dan glowing. Sayangnya di kulit berminyak agak terlalu oily dan thick gitu huhu jd pakenya harus tipis2 bgt
Titis Welingsari
16 January 2021
Verified Buyer
FIRST LAB Probiotic Cream
Berawal dari nyobain yang ukuran travel size dan ternyata cocok baru kemudian berani beli yang full size. Tekstur creamnya agak lebih solid namun tetap lembut dan mudah di aplikasikan. Setelah pakai cream ini muka terasa lebih moist dan setelah beberapa lama pemakaian ku merasa kulit muka jadi lebih lembut, moist, kenyal, dan lebih cerah. Kalo di aku, First Lab Probiotic Cream ini ditambah sama First Lab Resveratrol Ampoule bener-bener combo banget bikin kulit muka lebih moist dan glowing.
Mega Yuliawati
08 January 2021
Verified Buyer
First Lab probiotic cream
Cream ini bener2 bagus bgt di muka ak. Aku berasa lembap bgt dan glowing setelah pemakaian rutin. Kandungan niacinamidenya jg bagus buat healing bekas2 jerawatku.
Fakhrana Rizky Amalia
23 December 2020
Verified Buyer
FIRST LAB Probiotic Cream
Pembelian kedua karna cocok sama produk ini. Alhamdulillah gak bikin oily. Wanginya lucu. Beli disini karna insyaAllah yakin kalo di beautyhaul pasti original.
Femi Indriyatama
11 December 2020
Verified Buyer
FIRST LAB Probiotic Cream
Udahh kedua kalinya pakai cream first lab.. cream nya membuat skin barrier makin bagus
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping