FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

FIRST LAB Probiotic Eye Cream 30ml

Rp 297.000 Rp 252.450
18 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 1pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 8pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 8pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: 

Contains Lactobacillus Ferment Lysate(30,000ppm) produced by fermentation of Lactobacillus rhamnosus IDCC 3201.

This probiotic serum helps to improve your skin texture and increase the skin barrier.

 

How To Use:

Gently Press & Massage the eye cream into eye area

Give your eye cream about >1min to absorb before you put makeup on top of it.

NA26192005027

Gently Press & Massage the eye cream into eye area

Give your eye cream about >1min to absorb before you put makeup on top of it

WATER, GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRIETHYLHEXANOIN, HYDROGENATED POLYDECENE, 1,2-HEXANEDIOL, NIACINAMIDE, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), CYCLOHEXASILOXANE, CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERYL STEARATE SE, DIOSCOREA JAPONICA ROOT EXTRACT, PIPER METHYSTICUM LEAF/ROOT/STEM EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, PANAX GINSENG BERRY EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, HYDROGENATED LECITHIN, SODIUM HYALURONATE, SACCHAROMYCES FERMENT FILTRATE, C12-16 ALCOHOLS, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, SQUALANE, PALMITIC ACID, METHYLPROPANEDIOL, BETAINE, BIFIDA FERMENT LYSATE, POLYQUATERNIUM-51, CELLULOSE GUM, LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE, GLYCOSYL TREHALOSE, ADENOSINE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, RAFFINOSE, DISODIUM EDTA, BIOSACCHARIDE GUM-1, BETA-GLUCAN, LACTOBACILLUS/MILK FERMENT FILTRATE, LECITHIN, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, FOLIC ACID, CERAMIDE NP, CHOLESTEROL, LACTIC ACID, TROMETHAMINE, FULLERENES, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM CHLORIDE, THEANINE, MILK LIPIDS, GLUTATHIONE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4, PEG-100 STEARATE, POLYSORBATE 60, FRAGRANCE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE

Ratings and Reviews


Lani S
22 September 2020
Top Reviewer
First lab eye cream
Buat bawah mata nice juga nih
Memperhalus kerutan di bawah mata , melembab kan juga
Putri giri Pidia bhakti
09 August 2020
Top Reviewer
First lab
Nyaman sih cuma hasil nya belum kelihatan yaa mata panda ku dan kantung mata masihh ada
Apa perlu waktu yang lamaa soal nya aku uda pake sebulan
Nur Fazrin Vieaulia
28 July 2020
Top Reviewer
Baru kali ini
Baru kali ini ada ye cream yang efeknya lumayan keliatan. Gak langsung instant dan wow banget. Tapi pernah coba beberapa eye cream kayak gak ada efeknya. Pakai ini kerutan lumayan pudar.
Lilis Rosna
06 June 2020
Top Reviewer
First lab eye cream
Garis garis halus di bawah mata sedikit demi sedikit pudar dong aku suka banget sama hasil nya
Asty Hartono
14 May 2020
Verified Buyer
dont believe me, u must try!
aku punya garis halus d bawah mata n sangat terlihat jelas klo pakai make up. sebelum beli product ini ga berharap banyak hasilnya akan bagus d aku. Ternyata....d aku setelah pemakaian rutin selama 2 minggu bisa menyamarkan garis halus d bawah mata n melembabkan plus bonusnya jerawat batu d kedua alis ikut lenyap (ini karena iseng d pakai d kedua alis juga karena ambil creamnya kebanyakan) akhirnya jadi beli 2 product lagi dari First Lab ^_^
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping