FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

FIRST LAB Probiotic Gel Cream 100ml

Rp 345.000 Rp 293.250
8 Reviews
1
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: A Deep Moisturizer & Calming down red, irritated, & angry skin.

Non Sticky & Long Lasting

 

How To Use:

Use it at the end of your skincare routine & before makeup.

Apply a suitable amount on entire face and allow it to absorb

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Alcohol, Methyl Trimethicone, Vinyl Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, C14-22 Alcohols, CarthamusTinctorius (Safflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, CetearylGlucoside, MangiferaIndica (Mango) Seed Butter, Polymethylsilsesquioxane, HydroxyethylAcrylate/Sodium AcryloyldimethylTaurate Copolymer, Carbomer, Tromethamine, Hydroxyacetophenone, Fragrance(Parfum), C12-20 Alkyl Glucoside, Panthenol, Lactobacillus Ferment Lysate, GlycerylAcrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Squalane, VacciniumMyrtillus Seed Oil, Butylene Glycol, MoringaOleifera Seed Oil, Glutathione, Lactic Acid, Rosa Centifolia Flower Water, Ceramide NP, Phytosphingosine, Sodium Benzoate, Vanilla Tahitensis Fruit Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, RosmarinusOfficinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fullerenes, MelaleucaAlternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, HaematococcusPluvialis Extract, Astaxanthin

Ratings and Reviews


Lilis Rosna
05 June 2020
Top Reviewer
Good
Kulit smooth banget dan moist , aku suka semenjak pake first lab kulit ku kaya ada tameng gitu tiap haid biasa nya selalu muncul jerawat dan semenjak pake first lab jerawat bulanan udh ga pernah muncul lagi , yeay
Oka Luthfi
17 February 2020
Top Reviewer
Firsy lab probiotic soothing gel cream
Beberapa kali nyoba punya kakak ku dan ternyata enak di pake nya dan cocok di aku akhir nya ku beli juga hehehe
Ovanda Lumi
17 January 2020
Verified Buyer
bagus tapi kurang cocok diaku
sorry to say, setelah jalan mau 2bulan tapi kurang cocok diaku, tadinya jerawat tidak ada dan sampai bekasnya tidak hilang *sedih kiranya purging tapi makin lama makin banyak* cocok diorang lain ternyata tidak cocok diaku
Herlin Karlina
26 December 2019
Top Reviewer
First lab
Udah pake sekitar seminggu lebih , aku baru ngerasain kulit ku lembut dan juga lembab
Sendy Nurulita
22 November 2019
Verified Buyer
The best deh buat kulit kasar hbs alergi
Awalny pas aplikasiin d wajah berasa kek agak basah gmn gtu tp cepet meresap dan paginy alus dongss.. buat aq ini wajib punya ????????
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping