Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

FIRST LAB Probiotic Gel Cream 100ml

Rp 345.000 Rp 258.750
13 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-AEON BSD - 4pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: A Deep Moisturizer & Calming down red, irritated, & angry skin.

Non Sticky & Long Lasting

 

How To Use:

Use it at the end of your skincare routine & before makeup.

Apply a suitable amount on entire face and allow it to absorb

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Alcohol, Methyl Trimethicone, Vinyl Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, C14-22 Alcohols, CarthamusTinctorius (Safflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, CetearylGlucoside, MangiferaIndica (Mango) Seed Butter, Polymethylsilsesquioxane, HydroxyethylAcrylate/Sodium AcryloyldimethylTaurate Copolymer, Carbomer, Tromethamine, Hydroxyacetophenone, Fragrance(Parfum), C12-20 Alkyl Glucoside, Panthenol, Lactobacillus Ferment Lysate, GlycerylAcrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Squalane, VacciniumMyrtillus Seed Oil, Butylene Glycol, MoringaOleifera Seed Oil, Glutathione, Lactic Acid, Rosa Centifolia Flower Water, Ceramide NP, Phytosphingosine, Sodium Benzoate, Vanilla Tahitensis Fruit Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, RosmarinusOfficinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fullerenes, MelaleucaAlternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, HaematococcusPluvialis Extract, Astaxanthin

Ratings and Reviews


Ikul Ym
31 December 2020
First lab
Asli pertama apply ke muka bikin glowing suka kali ah
Nita Nita
17 November 2020
First lab probiotic gel cream
Bikin kulit glowing beps suka bangett
Nur Fazrin Vieaulia
22 October 2020
Top Reviewer
super moist and soothing
Suka banget sama first lab. Setelah coba yg probiotic cream. Coba yg gel. Ini lumayan ampuh buat hormonal acne tiap haid. Dikulit normal to dry aku cocok banget pake ini. Udah gitu melembapkan dan bikin kulit halus.
Yenny Corry Nawangwulan
22 September 2020
Verified Buyer
Bye acne !!
Baru nyobain produk first lab yg soothing gel ini memang bagus buat di jadiin obat totol jerawat.
Kulit Q berminyak & berjerawat, awal pake ini cream gel yg wanginya ky yogurt, yg menurut Q lumayan enak baunya & tidak menyengat. Pake produk ini lama kelamaan jerawat mulai ga ada. Dan bekas jerawat jg mulai memudar. Pake produk ini pagi & mlm sblm tidur. Alhasil besokannya muka jadi lebih kenyel, bernutrisi & glowing.
Klo lg pms cocok banget sbg obat totol jerawat, lama2 jadi kempes jerawatnya. Q pake produk ini sdh hampir sebln. Dan memang bagus sbg obat totol jerawat.
Bye acne!! ????????
Putri giri Pidia bhakti
09 August 2020
Top Reviewer
First lab probiotic
Cinta syekali sama all produk first lab probiotic karna bikin muka ku halus kembali setelah 1 taun breakout ..
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping