#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

FIRST LAB Probiotic Lacto Cream 50ml

Rp 349.800 Rp 262.350
5 (20)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 Contains 7 kind of Probiotic  L rhamnosus, L plantarum, Gamma PGA+B.breve,  L sporogenes, B lactis, L acidophilus, L reuteri

& Hyaluronic Acid.

 

Function: The REVERSE Line Focused on Whitening & Anti Aging.

Contains Lactobacillus Ferment Lysate(30,000ppm) produced by fermentation of Lactobacillus rhamnosus IDCC 3201.

 

How To Use:

Massage in a spiral direction from the neck area up to the face

How to Use

How To Use:

Massage in a spiral direction from the neck area up to the face

Ingredients

Bifida Ferment Filtrate, Butylene Glycol, Squalane, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Glycerin, Lactobacillus Ferment Lysate, ButyrospermumParkii (Shea) Butter, Niacinamide, Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/BehenylDimerDilinoleate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, 1,2-Hexanediol, GlycerylStearate, Synthetic Beeswax, PEG-40 Stearate, Stearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, CoperniciaCerifera (Carnauba) Wax, Hydrolyzed Corn Starch, Lactobacillus Ferment, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, MeliaAzadirachta Flower Extract, LupinusAlbus Seed Extract, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, MoringaPterygosperma Seed Extract, MeliaAzadirachta Leaf Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Bacillus Ferment, Bifida Ferment Extract, CorallinaOfficinalis Extract, Xylitol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Raspberry Seed Oil/TocopherylSuccinateAminopropanediol Esters, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Goat Milk Extract, BoragoOfficinalis Seed Oil, LepidiumMeyenii Root Extract, Xylitylglucoside, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Nymphaea Alba Flower Extract, Colostrum, Hydrolyzed Collagen, Lactobacillus/Soybean Extract Ferment Filtrate, Cyclopentasiloxane, PEG-100 Stearate, Panthenol, Dimethicone, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Sodium Polyacrylate, Cyclohexasiloxane, Polyacrylamide, Caprylyl Glycol, EthylhexylCocoate, C13-14 Isoparaffin, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-6 Stearate, Laureth-7, Adenosine, Lactic Acid, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, DipotassiumGlycyrrhizate, Polyglutamic Acid, Dextrin, Sucrose, Polysorbate 20, Acetyl Glucosamine, Sodium Chloride, Polyglyceryl-6 Behenate, Tocopherol, Bisabolol, Glucomannan, Glutathione, Maltodextrin, Raffinose, Dipropylene Glycol, Sorbitol, SaccharideHydrolysate, Sodium PalmitoylProline, Anhydroxylitol, Arginine, 4-Butylresorcinol, Trehalose, Urea, Hydrogenated Lecithin, Methylpropanediol, Serine, Glucose, GlycerylPolyacrylate, Glycine, Pentylene Glycol, Glutamic Acid, Ceramide NP, Ethyl Hexanediol, Fructooligosaccharides, Aspartic Acid, Leucine, Palmitoyl Tripeptide-5, Algin, Alanine, Lysine, Lecithin, Tyrosine, Phenylalanine, Proline, Threonine, Valine, Isoleucine, Pullulan, Histidine, Cysteine, Methionine, Disodium Phosphate, Palmitoyl Pentapeptide-4, Acetyl Hexapeptide-8, Fullerenes, Potassium Phosphate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Myristyl Alcohol, Lauryl Alcohol, Carbomer, Sodium Benzoate, Fragrance

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Ranita Maradani
Verified Buyer
28 January 2021
FIRST LAB Probiotic Lacto Cream 50ml
Bagus banget sebagai anti aging.
Wajah jd kelihatan sehat bangett
Dan benar² mencerahkan banget di kulit ku. Ada purging sedikit di awal pemakaian. Mgkin penyesuaian. Tapi makin kesini gak gitu kok.
January Christy
Verified Buyer
13 January 2021
FIRST LAB Probiotic Lacto Cream 50ml
Cream yg paling aku suka dan rutin aku pakai karena bikin wajah aku jadi halus dan lembab. Bekas2 jerawat cepet memudar. Bangun pagi wajah aku jadi cerah banget kalo malam sebelul tidur pake cream ini. Sukak deh pokonyaa.. ini udah yg ke 3x aku beli????????????
pertiwi diah winastri
Verified Buyer
26 December 2020
FIRST LAB Probiotic Lacto Cream
Ini cream nya enak banget!!!!
Aku pakai di malam hari dan pagi harinya kulit jadi kenyal trus dipakai mandi dan cuci muka, jadinya seger. Teksturnya emang ahak lengket, tp ga terlalu masalah untu aku. Wanginya jg ga ganggu.
Untuk kulit yg oily, pemakaiannya di malam hari lebih cocok.
Mikaella Tita
Verified Buyer
29 November 2020
FIRST LAB Probiotic Lacto Cream 50ml
Aku pake series ini untuk essence, serum & cream +resveratrol (cream & resveratrolnya aku pake pas malem aj). Hasilnya bagus sih. Udah pake rutin hampir setahun. Kayanya bikin skin barier bagus, karena sekarang udah jarang bgt jerawatan, paling sesekali pas mau menstruasi & itu juga cpt ilangnya. Kulit terasa lebih sehat, jd keliatan lebih awet muda.
Melissa Shasha
Verified Buyer
27 October 2020
FIRST LAB Probiotic Lacto Cream 50ml
Ini tuh creamnya smooth banget suka banget deh makanya ini dah botol ke 3 dan sejak pake ini ga mau ganti yg lain buat cream malem ku. Krn dah cocok banget buat line2 garis alusnya ga ada dan buat muka kenceng suka pokoknya
Find in Store
AEON Mall BSD - No stock
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping