FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

FIRST LAB Probiotic Mask (1pc)

Rp 33.000 Rp 28.050
36 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 12pc
Greenlake City rukan Sentra Niaga F11 Jln Kresek Raya, Cengkareng, Jak Bar
Store-AEON BSD - 21pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
Store-AEON JGC - 40pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

  • Multifuction mask for whitening & wrinkle care
  • High moisturizing, adherable mask using micro fiber derived from eucalyptus tree
  • Turmeric gel & Dermabiotics composition 3501 from Iidong Pharmaceutical Technology lift skin condition and keep your skin clean, transparent , and smooth
  • European environment friendly certification Oeko-Tex Standard 100 & Certification number N-KEN 17006

How To use:

Leave the mask on for 10~20 minutes. Remove the mask & gently massage excess essence into the skin.

Use 2x /week

How To use:

Leave the mask on for 10~20 minutes. Remove the mask & gently massage excess essence into the skin.

Use 2x /week

 

CAUTIONS:

1. In case of experiencing abnormal symptoms or side effects such as red spots, swelling or itching of application area after exposure to direct sunlight during or after use, seek medical attention.

2. Avoid using on scars.

*Keep out of reach of children.

*Store away from direct sunlight.

Water,Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, GlycerylStearate, Hydroxyacetophenone, Cyclopentasiloxane, Betaine, HydroxyethylAcrylate/Sodium AcryloyldimethylTaurate Copolymer, Allantoin, Caffeine, Acetyl Glucosamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Tromethamine, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Glycol, Silica, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Dimethiconol, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Fragrance(Parfum), Sodium Polyacrylate, Lactobacillus Ferment, , Disodium EDTA, Althaea Rosea Flower Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, HippophaeRhamnoides Fruit Extract, Hydrogenated Lecithin, ArganiaSpinosa Kernel Oil, OleaEuropaea (Olive) Fruit Oil, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Maltodextrin, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Bacillus Ferment, Ceramide NP, PVP, Dextrin, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, MoringaPterygosperma Seed Extract, Glutathione, Lactobacillus, Glucose, Arginine, Hydroxypropyl Methylcellulose, Citric Acid, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Calcium Carbonate, Ascorbic Acid, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, PortulacaOleracea Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Fullerenes 

Ratings and Reviews


Lilis Rosna
29 June 2020
Top Reviewer
First lab sheet mask
Awal nya nyobain mask probiotic ini karna ini enak banget di pake nya , fresh dan bikin lembab banget jadi aku beli essence dan suncream nya frist lab probiotic dan ternyata suka juga
Santi Rahmah
07 June 2020
Verified Buyer
Jerawatan
Masker ini bener2 bikin jerawatan dimuka aku dalam semaleman aja, untuk serumnya banyak bgt dan lumayan kentel dan ga bikin lengket trs design mask untuk bagian matanya kecil bgt dan lumayan bikin ga nyaman. Sorry gaakan repurchase dan baru pertama kali ga cocok sama sheetmask.
Angela Jessica
31 May 2020
Top Reviewer
Mahal tapi guna
Salah satu sheet mask mahal yang ampuh bikin kulit lembab dan kenyal. Essensenya melimpaahhh mantaaabbbb.
Citha Anindhyta
17 May 2020
Top Reviewer
FIRST LAB Probiotic Mask
Sheet masknya mudah banget diaplikasikan ke wajah, bisa nempel rata sama kulit wajah gitu. Essencenya banyak. Selesai pakai beneran jadi cerah, kenyal, lembab sekali. Waktu itu pakainya setelah kelamaan berjemur di pantai, kemerahan di kulit jadi hilang.
Arnintya Juninda
10 May 2020
Verified Buyer
Sheet Mask dengan Essence yang Cepat Menyerap
Awalnya tau sheet mask ini bagus gara-gara liat temen pakai di insta story. Katanya masker ini mencerahkan, but pas nyobain sendiri MORE THAN THAT! Kulit aku berasa lebih cerah, kenyal dan juga lebih calm. Karena kulitku acne prone, sheet mask ini bener-bener bikin jerawat aku lebih calm juga. Love this, btw aku beli yang bundle isi 3 :)
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping