FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

FIRST LAB Probiotic Mask (1pc)

Rp 33.000 Rp 24.750
52 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 14pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 9pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 34pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

  • Multifuction mask for whitening & wrinkle care
  • High moisturizing, adherable mask using micro fiber derived from eucalyptus tree
  • Turmeric gel & Dermabiotics composition 3501 from Iidong Pharmaceutical Technology lift skin condition and keep your skin clean, transparent , and smooth
  • European environment friendly certification Oeko-Tex Standard 100 & Certification number N-KEN 17006

How To use:

Leave the mask on for 10~20 minutes. Remove the mask & gently massage excess essence into the skin.

Use 2x /week

How To use:

Leave the mask on for 10~20 minutes. Remove the mask & gently massage excess essence into the skin.

Use 2x /week

 

CAUTIONS:

1. In case of experiencing abnormal symptoms or side effects such as red spots, swelling or itching of application area after exposure to direct sunlight during or after use, seek medical attention.

2. Avoid using on scars.

*Keep out of reach of children.

*Store away from direct sunlight.

Water,Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, GlycerylStearate, Hydroxyacetophenone, Cyclopentasiloxane, Betaine, HydroxyethylAcrylate/Sodium AcryloyldimethylTaurate Copolymer, Allantoin, Caffeine, Acetyl Glucosamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Tromethamine, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Glycol, Silica, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Dimethiconol, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Fragrance(Parfum), Sodium Polyacrylate, Lactobacillus Ferment, , Disodium EDTA, Althaea Rosea Flower Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, HippophaeRhamnoides Fruit Extract, Hydrogenated Lecithin, ArganiaSpinosa Kernel Oil, OleaEuropaea (Olive) Fruit Oil, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Maltodextrin, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Bacillus Ferment, Ceramide NP, PVP, Dextrin, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, MoringaPterygosperma Seed Extract, Glutathione, Lactobacillus, Glucose, Arginine, Hydroxypropyl Methylcellulose, Citric Acid, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Calcium Carbonate, Ascorbic Acid, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, PortulacaOleracea Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Fullerenes 

Ratings and Reviews


Fidya Ali
16 August 2020
Verified Buyer
Instant hydrate
Lembabnya juara pake ini!!! Wanginya juga enak, calming gitu, kulitku yg awalnya ngelupas dan kemerahan langsung ga merah lagi pake ini, masker hydrating ter mantul lah
Riia Pratiwi
14 August 2020
Top Reviewer
Sheet mask
Sheet mask yg termasuk gampang buat di aplikasiin ke muka . Essense nya juga banyak . Dan bikin kulit lebih kenyal abis make . Bisa bikin mencerahkan juga . Harga mahal tapi hasil ga bohong . Good lah semua produk first lab . Bakal di beli lagi apalagi sering diskon ????
Putri giri Pidia bhakti
11 August 2020
Top Reviewer
First lab
Coba sekali malah ketagihan dong
Dan aku rutin pake first lab sheet mask ini seminggu 3x dan perubahan nyaa enak banget bikin muka lembab dan jerawat ku pada kalem tau ga
Gina Aulia
28 July 2020
THE BEST HYDRATING MASK
Menurut aku Probiotic Mask dari First lab ini adalah instant hydrating mask! smells so good and calming. mask tissue nya juga tipis jadi enak banget buat ditempel ke wajah dan gampang dipakai nya,jadi banyak banget sisa essence yang bisa dipakai ke leher,tangan,ataupun di tap tap ke muka. tekstur essencenya lebih ke gel tapi warnanya putih gitu mirip susu hihihi. essencenya juga lumayan banyak jadi bisa dipake abis maskeran jadi serum. aku rekomen banget sih sama produk ini buat yang kulitnya lagi bermasalah,banyak redness misalnya,soalnya dia ada kandungan probiotic nya yang bagus banget buat kulit kemerahan atau berjerawat.Dari packaging nya juga lucu simple gituu,over all i love this product so much dan udah sering re purchase jugaa????❤️
Bunga Dewi
28 July 2020
Verified Buyer
Review Probiotic Mask
Awalnya aku ragu pake masker ini karena aku ga familiar namanya setelah aku searching ternyata ini best seller produk dari first lab. Akhirnya aku coba dan ternyata ini maskernya sebagus ituuu, sesuai sama klaimnya masker ini bikin muka aku lembah dan terhidrasi dengan baik dan juga muka aku terlihat cerah bahkan hanya sekali pemakaian. Ajaib banget ini masker dan aku jadi ketagihan pake masker ini???? buat yang punya kerutan diwajah masker ini juga bisa loh mengatasi permasalahan kerutan kalian. Wajib coba masker ini sih!^^
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping