FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

FIRST LAB Probiotic Mask (1pc)

Rp 33.000 Rp 24.750
52 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 14pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 9pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 34pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

  • Multifuction mask for whitening & wrinkle care
  • High moisturizing, adherable mask using micro fiber derived from eucalyptus tree
  • Turmeric gel & Dermabiotics composition 3501 from Iidong Pharmaceutical Technology lift skin condition and keep your skin clean, transparent , and smooth
  • European environment friendly certification Oeko-Tex Standard 100 & Certification number N-KEN 17006

How To use:

Leave the mask on for 10~20 minutes. Remove the mask & gently massage excess essence into the skin.

Use 2x /week

How To use:

Leave the mask on for 10~20 minutes. Remove the mask & gently massage excess essence into the skin.

Use 2x /week

 

CAUTIONS:

1. In case of experiencing abnormal symptoms or side effects such as red spots, swelling or itching of application area after exposure to direct sunlight during or after use, seek medical attention.

2. Avoid using on scars.

*Keep out of reach of children.

*Store away from direct sunlight.

Water,Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, GlycerylStearate, Hydroxyacetophenone, Cyclopentasiloxane, Betaine, HydroxyethylAcrylate/Sodium AcryloyldimethylTaurate Copolymer, Allantoin, Caffeine, Acetyl Glucosamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Tromethamine, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Glycol, Silica, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Dimethiconol, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Fragrance(Parfum), Sodium Polyacrylate, Lactobacillus Ferment, , Disodium EDTA, Althaea Rosea Flower Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, HippophaeRhamnoides Fruit Extract, Hydrogenated Lecithin, ArganiaSpinosa Kernel Oil, OleaEuropaea (Olive) Fruit Oil, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Maltodextrin, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Bacillus Ferment, Ceramide NP, PVP, Dextrin, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, MoringaPterygosperma Seed Extract, Glutathione, Lactobacillus, Glucose, Arginine, Hydroxypropyl Methylcellulose, Citric Acid, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Calcium Carbonate, Ascorbic Acid, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, PortulacaOleracea Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Fullerenes 

Ratings and Reviews


Cindytia Rudianto
28 July 2020
Super seger dan glowing!
Merawat kulit kombinasi ditambah beberapa bagian wajah yang kering emang tricky dan butuh produk yang bener-bener bisa ngerti kulit tanpa bikin breakout. Nah, beruntung banget aku nyobain Probiotic Mask ini. Jadi awalnya cuma iseng masukin ke keranjang belanja, eh akhirnya ikutan ke checkout juga . First impression yang aku rasain adalah maskernya bikin calming, tone kulit naik, dan poin plus nya masker ini ampuh untuk menjaga kelembaban kulit. Karna aku pakainya sebelum tidur, pas bangun tidur wajah jadi glowing, kenyal, dan seger! Essencenya juga melimpah banget, bisa dipakai buat leher dan tangan. I highly recommend this. Wajib nyetok!!
Nur Fazrin Vieaulia
28 July 2020
Top Reviewer
First laf
Pertama kali cobain first lab ya sheetmasknya ini. Suka banget karna essencenya berlimpah. Hasilnya juga bikin wajah nampak lebih cerah. Like it!
Meity Ferawati
27 July 2020
First lab probiotic mask
Sheet masknya nyaman d pakai, essencenya banyak & cepet meresap.. setelah pemakaian langsung terasa cerah, lembab, kenyal. First lab probiotic mask emang terbaik.
Jessica Thalia
27 July 2020
Sheet mask
Sheet mask ini essencenya melimpah ruah, sampe bisa aku pake 2 kali karena gamau rugi ???????? essencenya gel kental gitu dan menyerapnya butuh waktu tp gak lengket dimuka. Bahagia walaupun agak pricey tp ini gak bikin mukaku breakout. Malah berasa menenangkan kulit dari redness. So far gak bikin greasy dan gak bikin mukaku over hydrate
Ayu Fetrisia
27 July 2020
Verified Buyer
Sheet mask
Sheet mask ini isinya lumayan banyak bisa buat smpe leher,???????? jenis kulitku sensitif dan cenderung kering tertolong bgt karena berasa menenangkan kulit dari redness. must have banyak2
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping