FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

FIRST LAB Probiotic Mask (1pc)

Rp 33.000 Rp 24.750
52 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 13pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 14pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 32pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

  • Multifuction mask for whitening & wrinkle care
  • High moisturizing, adherable mask using micro fiber derived from eucalyptus tree
  • Turmeric gel & Dermabiotics composition 3501 from Iidong Pharmaceutical Technology lift skin condition and keep your skin clean, transparent , and smooth
  • European environment friendly certification Oeko-Tex Standard 100 & Certification number N-KEN 17006

How To use:

Leave the mask on for 10~20 minutes. Remove the mask & gently massage excess essence into the skin.

Use 2x /week

How To use:

Leave the mask on for 10~20 minutes. Remove the mask & gently massage excess essence into the skin.

Use 2x /week

 

CAUTIONS:

1. In case of experiencing abnormal symptoms or side effects such as red spots, swelling or itching of application area after exposure to direct sunlight during or after use, seek medical attention.

2. Avoid using on scars.

*Keep out of reach of children.

*Store away from direct sunlight.

Water,Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, GlycerylStearate, Hydroxyacetophenone, Cyclopentasiloxane, Betaine, HydroxyethylAcrylate/Sodium AcryloyldimethylTaurate Copolymer, Allantoin, Caffeine, Acetyl Glucosamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Tromethamine, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Glycol, Silica, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Dimethiconol, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Fragrance(Parfum), Sodium Polyacrylate, Lactobacillus Ferment, , Disodium EDTA, Althaea Rosea Flower Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, HippophaeRhamnoides Fruit Extract, Hydrogenated Lecithin, ArganiaSpinosa Kernel Oil, OleaEuropaea (Olive) Fruit Oil, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Maltodextrin, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Bacillus Ferment, Ceramide NP, PVP, Dextrin, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, MoringaPterygosperma Seed Extract, Glutathione, Lactobacillus, Glucose, Arginine, Hydroxypropyl Methylcellulose, Citric Acid, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Calcium Carbonate, Ascorbic Acid, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, PortulacaOleracea Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Fullerenes 

Ratings and Reviews


Arnintya Juninda
10 May 2020
Verified Buyer
Sheet Mask dengan Essence yang Cepat Menyerap
Awalnya tau sheet mask ini bagus gara-gara liat temen pakai di insta story. Katanya masker ini mencerahkan, but pas nyobain sendiri MORE THAN THAT! Kulit aku berasa lebih cerah, kenyal dan juga lebih calm. Karena kulitku acne prone, sheet mask ini bener-bener bikin jerawat aku lebih calm juga. Love this, btw aku beli yang bundle isi 3 :)
Miftah Ulfania Fajrin
19 March 2020
Verified Buyer
Bright instantly!
Beneran sesuai claimnya, cerah seketika. Diracuni senior di kantor, ternyata ini sheetmask kecintaannya.. Udah pokoknya jatuh hati sama probiotic, padahal temen2 di jurusan keperawatan sama di jurusan teknik pangan nanyain kok pake bacteri, trus ntar gimana wajahnya.. But it's such a good bacteria, so no worries. Kayaknya bakal coba rangkaian probiotic lainnya.. ❤
Nurul Lailiyah
18 March 2020
Calm Probiotic Mask
Kalian harus cobain maaker wajah satu ini di jamin muka kalian semakin segar lembut n kenyal di pake di malam hari setlah cuci muka enang banget adem gak bikin lengket paginya pas bangun tidur seperti ada keajaiban muka jadi kinclong
Sindie Aura
13 March 2020
Top Reviewer
First lab
Suka karna dia engga bikin lengket udah nyaaa
Ranita Maradani
11 March 2020
Verified Buyer
Calm sheet Mask
Adem banget, muka kalo abis dipakein ke muka.
Kenyal bangett, trus pagi nya pas bangun muka fresh banget.
Essence masker nya juga banyak banget, trus kalo dipake masker nya gak jadi kering, tetep lembab aja di kulit mukaa..

Bagus bangett dah ahhh pokok nyaa ????????
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping