Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

FIRST LAB Probiotic REVERSE Skin Essence 150ml

Rp 357.500 Rp 268.125
18 Reviews
1
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 4pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: The REVERSE Line Focused on Whitening & Anti Aging.

Contains Lactobacillus Ferment Lysate(30,000ppm) produced by fermentation of Lactobacillus rhamnosus IDCC 3201.

 

How To Use:

Gently Tap the Essence to your face after using a toner.

How To Use:

Gently Tap the Essence to your face after using a toner.

Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Pentylene Glycol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, ChondrusCrispus Extract, SaccharumOfficinarum (Sugarcane) Extract, Lactobacillus Ferment, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Ferment Lysate, CoperniciaCerifera (Carnauba) Wax, CinnamomumZeylanicum Bark Extract, PancratiumMaritimum Extract, Nymphaea Alba Flower Extract, C12-14 Pareth-12, Glycerin, DiphenylDimethicone, Triethylhexanoin, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Hydrogenated Lecithin, Glutathione, Squalane, Hexylene Glycol, Sodium PalmitoylProline, Caprylic/Capric Triglyceride, CapryloylGlycine, Lactic Acid, Sodium Chloride, DecylGlucoside, Sarcosine, Fullerenes, Carbomer, Sodium Benzoate, Fragrance

Ratings and Reviews


Ranita Maradani
28 January 2021
Verified Buyer
FIRST LAB Probiotic REVERSE Skin Essence 150ml
Essense terkeren yg pernah syaa pakaiii.. gak mau berpaling ke yg lain. Karna mmg bnar2 sebagusss ituu, lembab bangat di wajah, mencerah kan jugaaa
Yulianti Pratama
12 December 2020
Verified Buyer
FIRST LAB Probiotic REVERSE Skin Essence 150ml
Sangat melembabkan di kulit dan cepat meresap.. wangingya juga lembut... recomended...
Ranran Fuji andriani
20 November 2020
Verified Buyer
FIRST LAB Probiotic REVERSE Skin Essence 150ml
Lembab bgt kalo abis pake ini, terus g bikin merah"
NATALIA KUSWADI
12 November 2020
Verified Buyer
FIRST LAB Probiotic REVERSE Skin Essence 150ml
bagus dan merasa kenyal di kulit
Melissa Shasha
27 October 2020
Verified Buyer
FIRST LAB Probiotic REVERSE Skin Essence 150ml
Aku pake ini memang se set sama cream dan serum tp krn serum yg 30ml lg ga ada stock jd beli ini dl aja aku juga pake eye cream dr product first lab. Aku suka sebagian besar product ini aku dah pake resveratrol nya wanginya enak walau sedikit oily tp fungsinya enak banget buat muka ga kering dan pori2 mengecil. Untuk series reverse ini aku recommend bgt krn aku muka sensitive banget jrg nemu product yg cocok dah coba macem2 brand aku lgs jerawatan. Tp pake ini selalu continue ^^
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping