#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

FIRST LAB Probiotic REVERSE Skin Essence 150ml

Rp 333.300 Rp 249.975
5 (21)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: The REVERSE Line Focused on Whitening & Anti Aging.

Contains Lactobacillus Ferment Lysate(30,000ppm) produced by fermentation of Lactobacillus rhamnosus IDCC 3201.

 

How To Use:

Gently Tap the Essence to your face after using a toner.

How to Use

How To Use:

Gently Tap the Essence to your face after using a toner.

Ingredients

Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Pentylene Glycol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, ChondrusCrispus Extract, SaccharumOfficinarum (Sugarcane) Extract, Lactobacillus Ferment, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Ferment Lysate, CoperniciaCerifera (Carnauba) Wax, CinnamomumZeylanicum Bark Extract, PancratiumMaritimum Extract, Nymphaea Alba Flower Extract, C12-14 Pareth-12, Glycerin, DiphenylDimethicone, Triethylhexanoin, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Hydrogenated Lecithin, Glutathione, Squalane, Hexylene Glycol, Sodium PalmitoylProline, Caprylic/Capric Triglyceride, CapryloylGlycine, Lactic Acid, Sodium Chloride, DecylGlucoside, Sarcosine, Fullerenes, Carbomer, Sodium Benzoate, Fragrance

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Ranran Fuji andriani
Verified Buyer
20 November 2020
FIRST LAB Probiotic REVERSE Skin Essence 150ml
Lembab bgt kalo abis pake ini, terus g bikin merah"
NATALIA KUSWADI
Verified Buyer
12 November 2020
FIRST LAB Probiotic REVERSE Skin Essence 150ml
bagus dan merasa kenyal di kulit
Melissa Shasha
Verified Buyer
27 October 2020
FIRST LAB Probiotic REVERSE Skin Essence 150ml
Aku pake ini memang se set sama cream dan serum tp krn serum yg 30ml lg ga ada stock jd beli ini dl aja aku juga pake eye cream dr product first lab. Aku suka sebagian besar product ini aku dah pake resveratrol nya wanginya enak walau sedikit oily tp fungsinya enak banget buat muka ga kering dan pori2 mengecil. Untuk series reverse ini aku recommend bgt krn aku muka sensitive banget jrg nemu product yg cocok dah coba macem2 brand aku lgs jerawatan. Tp pake ini selalu continue ^^
Lani S
Top Reviewer
19 October 2020
Firstlab
Wangi nya ku suka sekali
Cepet meresap nice sekali
Putri giri Pidia bhakti
Top Reviewer
09 August 2020
First lab
Ihhh ihh ihhh kecintaan aku niyy ,
Suka banget aku sama ini bikin kulit ku super lembab lembut dan aku jadi jarang jerawatan semenjak pake first lab ini
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 3pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping