#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

FIRST LAB Probiotic Serum

Rp 345.400 Rp 259.050
5 (32)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: This probiotic serum helps to care rough and sensitive skin barrier.

Contains Lactobacillus Ferment Lysate(30,000ppm) produced by fermentation of Lactobacillus rhamnosus IDCC 3201.

 

How To Use:

Apply a suitable amount on entire face and allow it to absorb

NA26190105746

How to Use

Apply a suitable amount on entire face and allow it to absorb

Ingredients

Bifida Ferment Filtrate, Butylene Glycol, Glycerin, Lactobacillus Ferment Lysate, Alcohol, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Cyclopentasiloxane, Dipropylene Glycol, Phenyl Trimethicone, PortulacaOleracea Extract, Dimethicone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Polyacrylate, Bis-PEG-18 Methyl Ether DimethylSilane, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Cyclohexasiloxane, Polysilicone-11, Phenoxyethanol, DiphenylDimethicone, Dimethiconol, PEG-11 Methyl Ether Dimethicone, Triethylhexanoin, Hydrogenated Lecithin, Lecithin, Acrylates/C10-30 Alkyl AcrylateCrosspolymer, Adenosine, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance(Parfum), Citric Acid, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, CaulerpaLentillifera Extract, Bifida Ferment Extract, Polyglutamic Acid, Disodium EDTA, Acetyl Glucosamine, Sodium Benzoate, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Sodium Chloride, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Caprylic/Capric Triglyceride, Lactobacillus Ferment, , Xylitol, Ceramide NP, Bacillus Ferment, Bisabolol, Glutathione, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Maltodextrin, Raspberry Seed Oil/TocopherylSuccinateAminopropanediol Esters, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, BoragoOfficinalis Seed Oil, LepidiumMeyenii Root Extract, SaccharideHydrolysate, Sodium PalmitoylProline, Arginine, Pseudoalteromonas Ferment Extract, 4-Butylresorcinol, Dextrin, Nymphaea Alba Flower Extract, Trehalose, Urea, LupinusAlbus Seed Extract, Serine, GlycerylPolyacrylate, Glycine, Pentylene Glycol, Glutamic Acid, Caprylyl Glycol, Aspartic Acid, Leucine, Palmitoyl Tripeptide-5, Algin, Alanine, Lysine, Tyrosine, Phenylalanine, Proline, Threonine, Valine, Isoleucine, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Histidine, Cysteine, Methionine, Disodium Phosphate, Tocopherol, Potassium Phosphate

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
rosi gusnia
Verified Buyer
06 February 2021
FIRST LAB Probiotic Serum
terbaik, kesekian x nya beli ❤️
Melissa Shasha
Verified Buyer
06 February 2021
FIRST LAB Probiotic Serum
Selalu continue pake First lab ini karena buat aku yg kulit sensitive aku nemu first lab yg cocok bgt sm kulit aku. Suka banget sama all product dr resverse series firat lab ini
Salma Armeini
Verified Buyer
04 February 2021
FIRST LAB Probiotic Serum
Serumnya kental banget, tp pagi hari bikin kulit glowing, bagus banget
January Christy
Verified Buyer
13 January 2021
FIRST LAB Probiotic Serum
Sukaakkkk banget sama serum ini, karena aku ngerasa serum ini cocok di wajah aku yg gampang banget jerawatan dan sensitif. Bikin wajah aku jadi lebih bersih, jerawat memudah dan lebih lembab. Ini aku udah habis botol ke 4. Secinta ituu... walaupun teksturenya kental dan lengket keliatannya, tapi begitu di apply ke kulit langsung meresap cepat. Aku suka pake serum ini di malam hari sebelum tidur dan pagi hari setelah mandi. Enak banget di kulit????????????????
Mega Yuliawati
Verified Buyer
08 January 2021
First Lab Probiotic Serum
Aku awalnya coba yg travel size (10ml) dan setelah aku pake sampe hampir abis aku suka bgt sm teksturnya! Kaya kentel tapi mudah menyerap ke kulit jg. Yg aku rasain sejauh ini sih jerawat dimukaku ga meradang dan cepet membaiknya mungkin karena ada kandungan bakteri baik yang bagus untuk menjaga skin barrier jg. Finally aku repurchase yg full size (30ml) :) Yey emg aku suka bgt sm rangkaian skincare firstlab! Dari cuci muka, moisturizer skrg serum jg :)
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 5pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - No stock
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping