FREE SHIPPING OVER 550K*
Authentic Product
Category
Concern
Brands
Brands

FIRST LAB Probiotic Sun Cream SPF50+ PA++++ (50ml)

Rp 302.500 Rp 226.875
84 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Available at:
Stores
X
Also available at BeautyHaul Store below:
Store-Greenlake City - 0pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10.00 - 20.00 WIB
Store-AEON BSD - 1pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00 - 22.00 WIB
Store-AEON JGC - 1pc
Lt. 2 bawah Fanpekka
10.00 - 22.00 WIB
Wishlist
Information
How to Use
Ingredients

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: Strong protection from The Sun's harmful UVA & UVB . This Physical Sunscreen is great for sensitive skin & non sticky at all!

Contains Lactobacillus Ferment Lysate(30,000ppm) produced by fermentation of Lactobacillus rhamnosus IDCC 3201.

 

How To Use:

Applied the Sun Cream to your Face & Neck at the end of your skincare regimen.

Re-Apply at least every 2 hours

NA26191705130

How To Use:

Applied the Sun Cream to your Face & Neck at the end of your skincare regimen.

Re-Apply at least every 2 hours

Water, Cyclopentasiloxane, Zinc Oxide, Titanium Dioxide (CI 77891), Propanediol, Polyglyceryl-3 PolydimethylsiloxyethylDimethicone, DibutylAdipate, CaprylylMethicone, 1,2-Hexanediol, DisteardimoniumHectorite, Magnesium Sulfate, Hydrogen Dimethicone, Aluminum Hydroxide, C30-45 Alkyl CetearylDimethiconeCrosspolymer, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Styrene/Acrylates Copolymer, Stearic Acid, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, DipotassiumGlycyrrhizate, Tranexamic Acid, Inositol, Lactobacillus Ferment Lysate, Octyldodecanol, Glutathione, Butylene Glycol, Panthenol, EchiumPlantagineum Seed Oil, ※Lactic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, CardiospermumHalicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Sodium Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, CetylEthylhexanoate, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Sodium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Acrylate/Sodium AcryloyldimethylTaurate Copolymer, Polyisobutene, Tocopherol, Phosphatidylcholine, VacciniumMacrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, RubusIdaeus (Raspberry) Fruit Extract, PrunusSerotina (Wild Cherry) Fruit Extract, CornusOfficinalis Fruit Extract, PunicaGranatum Fruit Extract, SaussureaInvolucrata Extract, Citrus AurantiumDulcis (Orange) Flower Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, PlumeriaRubra Flower Extract, TremellaFuciformis (Mushroom) Extract, DimethiconeCrosspolymer, Phenyl Trimethicone, Hyaluronic Acid, Ceramide NP, SorbitanOleate, Caprylyl/CaprylGlucoside, Glycine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glutamic Acid, Serine, Sodium Hyaluronate, Lysine, Alanine, Arginine, Threonine, Proline, Fragrance

Ratings and Reviews


Kiky Larasaty
12 November 2020
Verified Buyer
Best Chemical Suncream for Oily-Acne Prone Skin
My holy grail sun cream!! Texture nya lightweight, ga sticky, ga berat kek pake sun cream produk lain dg spf 50 pa ++++. Nyaman banget dipake buat oily - acne prone skin ku. Secinta itu sm suncream ini, next purchase definetely yasss!
rosi gusnia
28 October 2020
Verified Buyer
suncream kesayangan
nyesel bgt knp bru nemu dy skrg, secintah itu creamy lgsg ngeblend dimuka, trus dipke seharian tu aman muka jd g berminyak seharian walaupun udh dibilas wudhu krn gw tipe yg mls ngulang pke sunblock tp make up msh aman ditempatnya. ngerecom ini deh ksmua org biar pd keracunan cintanya. tp saran aja buat yg kulitnya tipe dry bgt pke pelembab dlu y sblm pke sunscreannya cobain skalian dah tu essensenya seger bgt dimukak. harga g slh2 bs buat berbulan2 malah untuk seharga itu love bgt
Najmatul Ummah
27 October 2020
Verified Buyer
FIRST LAB Probiotic Sun Cream SPF50+ PA++++ (50ml)
Bagus, cepet meresap, ga bikin muka keliatan berminyak
Lindsay Pratiwi Purba
27 October 2020
Verified Buyer
Terbaiklahhhh
Teksturnya seperti cream padat, tapi pas di apply ke muka, gampang bgt cepat meresap, hasilnya sedikit menaikkan tone muka tapi gak sampai yang bikin belang, bikin lembab jugaaa. Terbaik memang
Ayu Ika Lestari
23 October 2020
Verified Buyer
FIRST LAB Probiotic Sun Cream SPF50+ PA++++ (50ml)
Baru mau nyoba. Katanya ini ga bikin efek berminyak gitu kan yaa pas di apply di muka. Karna jujur gua kurang nyaman sama efek sunscreen yg pernah gua coba sebelum2nya, bikin muka gua dekil kalo minyak2 gitu
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping