#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

FIRST LAB Probiotic Sun Cream SPF50+ PA++++ (50ml)

Rp 302.500 Rp 226.875
5 (85)
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Find in Store
Details

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

 

Function: Strong protection from The Sun's harmful UVA & UVB . This Physical Sunscreen is great for sensitive skin & non sticky at all!

Contains Lactobacillus Ferment Lysate(30,000ppm) produced by fermentation of Lactobacillus rhamnosus IDCC 3201.

 

How To Use:

Applied the Sun Cream to your Face & Neck at the end of your skincare regimen.

Re-Apply at least every 2 hours

NA26191705130

How to Use

How To Use:

Applied the Sun Cream to your Face & Neck at the end of your skincare regimen.

Re-Apply at least every 2 hours

Ingredients

Water, Cyclopentasiloxane, Zinc Oxide, Titanium Dioxide (CI 77891), Propanediol, Polyglyceryl-3 PolydimethylsiloxyethylDimethicone, DibutylAdipate, CaprylylMethicone, 1,2-Hexanediol, DisteardimoniumHectorite, Magnesium Sulfate, Hydrogen Dimethicone, Aluminum Hydroxide, C30-45 Alkyl CetearylDimethiconeCrosspolymer, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Styrene/Acrylates Copolymer, Stearic Acid, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, DipotassiumGlycyrrhizate, Tranexamic Acid, Inositol, Lactobacillus Ferment Lysate, Octyldodecanol, Glutathione, Butylene Glycol, Panthenol, EchiumPlantagineum Seed Oil, ※Lactic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, CardiospermumHalicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Sodium Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, CetylEthylhexanoate, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Sodium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Acrylate/Sodium AcryloyldimethylTaurate Copolymer, Polyisobutene, Tocopherol, Phosphatidylcholine, VacciniumMacrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, RubusIdaeus (Raspberry) Fruit Extract, PrunusSerotina (Wild Cherry) Fruit Extract, CornusOfficinalis Fruit Extract, PunicaGranatum Fruit Extract, SaussureaInvolucrata Extract, Citrus AurantiumDulcis (Orange) Flower Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, PlumeriaRubra Flower Extract, TremellaFuciformis (Mushroom) Extract, DimethiconeCrosspolymer, Phenyl Trimethicone, Hyaluronic Acid, Ceramide NP, SorbitanOleate, Caprylyl/CaprylGlucoside, Glycine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glutamic Acid, Serine, Sodium Hyaluronate, Lysine, Alanine, Arginine, Threonine, Proline, Fragrance

5/5
Share your reviews about this products & help our community knows more!
Yunita Primasari
Verified Buyer
07 February 2021
HOLYGRAILTITIK
setelah coba sana sini suncream merk manapun yang klaim nya 100% matte atau bebas kilap bebas minyak atau apapun klaimnya huhu cuma ini yang bener2 memang di kulit aku yang super oily tapi enga bikin oily huhu walo aku udah kerja lapangan seharian. tiap cek web selalu soldout sedangkan tinggal dikit lagi. please restock soon atau kl bisa open PO plissss huhu takut enga kebagian
Fadhila Hasby
Verified Buyer
31 January 2021
matte sunscreen
aku tuh jarang pakai foundation. keluar cuma mentok sampai sunscreen, blush dan lipstik, makanya cari sunscreen yang matte. kebanyakan sunscreen bikin oily-look. First Lab ini amazing sih, dia punya hasil matte yang ga matte banget. ga ada lagi oily-look face
Dita Syafei
Verified Buyer
08 January 2021
My best suncreen
Baru kali ini ya pakai suncreen seharia tapi gak buat wajah berminyak. Biasa aku pakai suncreen dari dokter tengah hati aja tu uda ngerasa wajah gak enak mesti segera di bilas . Kalau pake suncreen probiotik ini enggak samsek. Matte banget walau uda dipake olahraga like zumba dan jalan pagi. Hhii tp plis sering2 diskon donk hehehe
Kiky Larasaty
Verified Buyer
12 November 2020
Best Chemical Suncream for Oily-Acne Prone Skin
My holy grail sun cream!! Texture nya lightweight, ga sticky, ga berat kek pake sun cream produk lain dg spf 50 pa ++++. Nyaman banget dipake buat oily - acne prone skin ku. Secinta itu sm suncream ini, next purchase definetely yasss!
rosi gusnia
Verified Buyer
28 October 2020
suncream kesayangan
nyesel bgt knp bru nemu dy skrg, secintah itu creamy lgsg ngeblend dimuka, trus dipke seharian tu aman muka jd g berminyak seharian walaupun udh dibilas wudhu krn gw tipe yg mls ngulang pke sunblock tp make up msh aman ditempatnya. ngerecom ini deh ksmua org biar pd keracunan cintanya. tp saran aja buat yg kulitnya tipe dry bgt pke pelembab dlu y sblm pke sunscreannya cobain skalian dah tu essensenya seger bgt dimukak. harga g slh2 bs buat berbulan2 malah untuk seharga itu love bgt
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 1pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 1pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping